Haberler

Nevşehir TBMM Başkanı Kahraman 15 Temmuz Darbe Değil, Türkiye'yi Işgal Hareketiydi

TBMM Başkanı Kahraman: 15 Temmuz darbe değil, Türkiye'yi işgal hareketiydi (2)

NEVŞEHİR'E GELDİ

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Nevşehir'deki temaslarına Valiliği ziyaret ederek başladı. Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Jandarma Alay Komutanı J. Kd. Albay Ziyaddin Cavlak ve protokol mensupları tarafından karşılanan İsmail Kahraman tören mangasını selamladıktan sonra Valilik makamına geçti. Burada bir süre Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'tan kentle ilgili bilgiler alan Meclis Başkanı İsmail Kahraman, Nevşehir'in il oluşunun 63'üncü yıldönümünü de kutladı.

Tarihi bir şehirde bulunduğunun altını çizerek sözlerine başlayan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman şöyle konuştu:

'Burası çok kadim bir şehir. Çok büyük değerler yetiştirmiş. Daha önce de gelmiştim. Hatta burada Hıristiyanların Roma zulmünden kurtulmak için yaptıkları mağaraları da gezmiştim. Burada bir vazo da yapmıştım. Türkiye'miz güzel Türkiye'miz gelişiyor. O güzelliği bozmak isteyenler çıkıyor. Ancak Milli birlik ve bütünlük şuuru ile inşallah bunun önüne geçtik. 15 Temmuz bir darbe değil bir işgal teşebbüsü idi. Sadece Türkiye'yi değil tüm İslam coğrafyasını kuyuya atacak bir eylemdi. Cumhurbaşkanımızın halkımızı direnişe çağırması ve halkımızın da buna kulak vermesi, bütün siyasi partilerimizin de demokrasiye sahip çıkmasıyla bu girişim engellendi."

Daha sonra Belediyeye geçen Kahraman Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Kalesinde bulunan yeraltı şehri hakkında bilgi verdi. Slayt ile Nevşehir'e yapılan hizmetleri gösterdi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Kahraman İlhami Aktaş Nevşehir Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title