Haberler

Nevşehir Şehitler İçin Yürüdü

Son günlerde artan terör olayları nedeniyle Nevşehir'de bir grup vatandaş tarafından teröre lanet mitingi düzenlendi.

Nevşehir'de bir grup vatandaş tarafından teröre lanet mitingi düzenlendi. Borsa kavşağından başlayan yürüyüş Hükümet Konağı önünde son bulurken, yürüyüşe yaklaşık 200 kişi katıldı. Teröre lanet mitingine katılan vatandaşlar, "Kahrolsun PKK, Ne Mutlu Türküm Diyene, Her Türk Asker Doğar, İdam Getirilsin Apo Asılsın, Mecliste PKK İstemiyoruz" sloganları eşliğinde yürüdüler.

Hükümet Konağı önünde sona eren yürüyüş sonrasında yürüyüş düzenleme komite başkanı Ömer Faruk Şahin isimli vatandaş basın açıklaması yaptı. Şahin açıklamasında, "Güzel Türkiye'mizde son zamanlarda yaşanan hain terör olayları ve art arda gelen şehit haberleri yüce milletimizin ciğerini yakmıştır. Atamız Fatih Sultan Mehmet Han'ın savaşçı ve fetih ruhu ülkemizde yaşayan vatanını, milletini karşılıksız seven her bir vatandaşımızda son damla kanımıza kadar mevcuttur bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Milletin sabrı taştı taşıyor sabrımızı hiçbir hain sınamaya kalkmasın bu ülkenin evlatlarına kurşun sıkan vatansızlar ve bayraksızlara gereken cevabı geçmişte olduğu gibi bugün de veriyoruz vermeye de devam edeceğiz. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yaşayan vatanını, milletini seven Kürt kardeşlerimize de buradan sesleniyorum. Bu soysuz hainlere gereken tepkiyi koyun. Namuslu insanlar namussuzlar kadar yürekli olmadıkça herkes vatanına bayrağına sahip çıkmadıkça biz tek vücut olmadıkça bu hainler temizlenemez. Sözlerimi bitirmeden evvel vatani görevini yapan milletinin can ve mal güvenliği için Allah yolunda şehit olan bütün asker ve polislerimize Allah'tan rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum. Şehitlerimizden bizlere haklarını helal etmelerini ümit ediyorum" diye konuştu.

Basın açıklamasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla yürüyüş sona erdi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nevşehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli?
title