Haberler

Nevşehir - Lösemili Çocuklar Kapadokya'da Buluştu

Lösemili Çocuklar Kapadokya'da buluştu Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) ve Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Uçhisar beldesinde bulunan Karlık Evi butik otel işbirliği ile Türkiye'nin çeşitli illerinden lösemi hastası çocuklar Kapadokya'da buluştu.

Lösemili Çocuklar Kapadokya'da buluştu

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) ve Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Uçhisar beldesinde bulunan Karlık Evi butik otel işbirliği ile Türkiye'nin çeşitli illerinden lösemi hastası çocuklar Kapadokya'da buluştu.

'Sanat ile Umuda Uzanan Eller' projesi kapsamında yapılan organizasyonla Kapadokya'ya gelen İstanbul, Samsun, Aksaray ve Ankara'dan gelen 6 çocuk ve annelerinden oluşan 12 kişilik grup, bölge gezilerinin yanında resim, heykel, çanak çömlek yapma ve kısa drama kursları alma imkanı buluyor.

Kampa katılan lösemi hastası Eylül Sürücü'nün annesi Senem Sürücü 'kızım Lösemi tedavisi görüyor. LÖSEV organizasyonuyla ilk defa Kapadokya'ya gelme şansımız oldu. İki gündür burada çocuklarımızla beraber etkinliklerde eğeleniyoruz. ve bizimle birlikte 5 aile daha var. Onların çocuklarıyla beraber eğleniyoruz. LÖSEV'e ve destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Kapadokya çok güzel, muhteşem bir yer. Zaten methini çok duyuyorduk. LÖSEV sayesinde gezme fırsatımız oldu. Otelimizde de çok güzel ağırlanıyoruz. Tekrar teşekkür ederiz' dedi.

Lösemi hastası Eylül Kaynar ise 'Kapadokya'yı LÖSEV'in sayesinde görmüş oldum. Burada etkinlikler yapıyoruz. Resimler yapıyoruz. Burada çok mutluyum. Burası çok güzel bir yer. Karlar içeresinde de çok güzel' diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kapadokya Nevşehir Uçhisar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title