Haberler

Nevşehir Külliyesi Yaptırma Derneği Başkanı Salaş Açıklaması

Nevşehir Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir Külliyesi’nin yapımı için hayır hizmetlerinde birbirleri ile yarışan hayırseverlerin kendilerini yalnız bırakmadığını belirtti.

Nevşehir Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir Külliyesi'nin yapımı için hayır hizmetlerinde birbirleri ile yarışan hayırseverlerin kendilerini yalnız bırakmadığını belirtti.

Dernek Başkanı Salaş yaptığı açıklamada, Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Külliye'nin yapımı için hayırsever vatandaşların açılan hesaplara katkı sağlayabilmek için çaba harcadığını belirterek, teşekkür etti. Salaş "Bu eser, şehrimizde geleceğimize ulaştıracağımız en önemli değerlerimiz arasında ilk sıralarda yer alacaktır. Bu nedenle hayırsever hemşehrilerimiz her zaman olduğu gibi böylesine önemli bir eserin şehrimize kazandırılması noktasında, bizleri yalnız bırakmadılar. İmkanları ölçüsünde Külliyemizin yapımı için açılan hesaplara gereken desteği sağlıyorlar. Onun için Kadirşinas kardeşlerimize teşekkür ediyorum"dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title