Haberler

Nevşehir Kızılırmak?a Düşen Çocuk Boğuldu

Kızılırmak'a düşen çocuk boğuldu NEVŞEHİR'in Avanos İlçesi'nden geçen Kızılırmak'a düşen 13 yaşındaki Onur Emre Erdoğan, boğuldu.

Kızılırmak'a düşen çocuk boğuldu

NEVŞEHİR'in Avanos İlçesi'nden geçen Kızılırmak'a düşen 13 yaşındaki Onur Emre Erdoğan, boğuldu.

Avanos Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Onur Emre Erdoğan, dün öğleden sonra okula gitmeyerek 2 arkadaşı ile birlikte, saat 14.30 sıralarında Kızılırmak kenarındaki At Çiftliği Mevkii'nde oynamaya başladı. Erdoğan, üzerine çıktığı taştan kayınca Kızılırmak'a düştü. Paniğe kapılan arkadaşları hemen ailelerini arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine gelen polis, itfaiye AFAD ve 112 Acil Servis ekipleri, arama çalışması başlattı. Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan ve Belediye Başkanı İsmet İnce de gelerek çalışmaları izledi. Yaklaşık 6 saat süren aramalar sonucu talihsiz çocuğun cesedi nehre düştüğü yerden yaklaşık 100 metre ileride bulundu. Kızılırmak kenarında bekleyen Erdoğan'ın ailesi, cesedinin bulunması üzerine sinir krizi geçirdi. Erdoğan'ın cesedi otopsi için Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kızılırmak Onur Emre Nevşehir Avanos Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Murat çılgınMobil-IOS:

Nerede İsa deş tayfun nerede bunlar kurtarıcı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title