Haberler

Nevşehir - Eski Bakan Yıldız, Nevşehir'de Süren Nöbete Katıldı

Eski bakan Yıldız, Nevşehir'de süren nöbete katıldıEnerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve Kayseri AK Parti Milletvekili Taner Yıldız, Nevşehir'de devam eden demokrasi nöbetine katıldı.

Eski bakan Yıldız, Nevşehir'de süren nöbete katıldı

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve Kayseri AK Parti Milletvekili Taner Yıldız, Nevşehir'de devam eden demokrasi nöbetine katıldı.

15 Temmuz Cuma günü gerçekleştirilen darbe girişimine karşı, Nevşehir'de devam eden demokrasi nöbetine katıldı. Diriliş Meydanı'ndaki gerçekleştirilen nöbette okunan Sela'nın ardından vatandaşlara seslenen Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, "Bu ülkede 15 Temmuz'da, 27 Mayıslar, 12 Eylüllerin, 27 Nisanların, 28 Şubatların orada milletimizin iradesinin ayaklar altına alındığı bir dönemden, bu milletin şahlanışına sahne oldu. 15 Temmuz? da asil Türk Milleti, Türkiye siyaset tarihine ve dünyadaki insanlık tarihine altın harflerle yazılacak çok önemli bir şey yaptı. Bu necip millet devletine sahip çıkmıştır. Eğer bu alçaklar, bu hainler, amaçlarına ulaşsalardı, 16 Temmuz sabahını tasavvur edebilecek durumda değildik. Bu hainler her şeyi hesap ettiler belki, ama bu necip milletin kalbindeki vatan, millet sevgisini hesaplayamadılar. Ankara'da yeni bir evi kardeşimiz yaralanıyor. Hemen eşini arayıp, merak etmemesini kendisinin yaralı olduğunu söylüyor. Eşi de telefonda 'Sen şehit de olsan seni gelir o meydandan alırım' diye karşılık veriyor. Yarabbi bu nasıl bir aşktır böyle? İşte vatan hainlerinin hiç hesaba katamadığı aziz kardeşlerimizin bu vatana duydukları sevgi bu" dedi.

Yıldız sözlerini şöyle sürdürdü, "15 Temmuz'da hedefe tamamen devlet konulmuştu. Ama bu asil ve necip Türk Milleti bunların 40 yıllık hesabını 12 saatte Allah'ın izniyle sayın Cumhurbaşkanımızın gelişmeler karşısında ferasetli yaklaşımları ile bertaraf etmeyi başardı. 15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişiminde şehadet mertebesine ulaşan kardeşlerimiz kalplerimizde her zaman yaşayacaklardır. Şehit kardeşlerimize bir kez daha Allah? dan rahmet, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum. Hainler asla bizi alt edemeyeceklerdir."

Yıldız konuşmasının ardından Beşir Derneği tarafından gerçekleştirilen çorba dağıtımına katılarak vatandaşlara çorba ikram etti.

Diriliş Meydanı'nda 16. gününe giren Demokrasi Nöbeti'nde binlerce vatandaşlara ikram amaçlı olarak çeşitli standlarda açılıyor. Nevşehir Belediyesi tarafından açılan standa vatandaşlara bayrak ve su dağıtımı yapılmasının yanı sıra, Nöbet sofrası da kurularak çeşitli ikramlarda bulunuluyor. Bazı sivil toplum örgütleri de halka ikramlarda bulunuyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Taner Yıldız Nevşehir AK Parti Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
title