Haberler

Nevşehir'den Mardin'e 800 Kitap

Derinkuyu Mehmet Ekmekci Anadolu Lisesi öğrencileri 'sosyal sorumluluk projesi' kapsamında Mardin'de oluşturulacak kütüphaneye 800 adet kitap ve kırtasiye malzemesi gönderdi.

Derinkuyu Mehmet Ekmekci Anadolu Lisesi öğrencileri 'Sosyal Sorumluluk Projesi' kapsamında Mardin ilinde kurulacak olan ve Şehit Polis Coşkun Nazilli'nin isminin verileceği kütüphaneye 800 adet kitap ve kırtasiye malzemesi gönderildi.

Türk Eğitim-Sen Mardin Temsilciliği tarafından 26 Nisan'da başlatılan ve tüm yurt genelinde duyurusu yapılan projeye destek amacıyla böyle bir sorumluluk aldıklarını ifade eden Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkan Yardımcısı, "Mardin ilimizde oluşturulacak olan kütüphaneye bir eğitimci olarak destek vermek, aynı zamanda oluşturulacak olan kütüphaneye bir şehidimizin isminin verilecek olması bizim de bu projede elimizi taşın altına koymamız gerektiği düşüncesini oluşturdu. Bu amaçla felsefe öğretmenimiz Mehmet Veysel Çeçen ve öğrencilerimizin de katkısıyla 800 adet kitap ve kırtasiye malzemesi temin ettik. Bugün de bu malzemeleri kargo aracılığıyla Türk Eğitim-Sen Mardin temsilcimize teslim edilmek üzere gönderdik. Bu kampanyaya tüm eğitimci arkadaşlarımızı destek vermeye davet ediyorum" şeklinde konuştu.

COŞ-TB-Y - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Derinkuyu Nevşehir Mardin Yerel Haberler

title