Haberler

Nevşehir'den Kısa Kısa

Derinkuyu ilçesine bağlı Til köyünde içinde su kaynayan kazanın içine düşen çocuk ağır yaralandı.

Derinkuyu ilçesine bağlı Til köyünde içinde su kaynayan kazanın içine düşen çocuk ağır yaralandı.

Patates tarlasında çalışan ailesiyle bulunan Mahmut Ayyıldız'ın (7) oyun oynarken dengesini kaybederek ocakta su kaynatılan kazanın içine düştüğü iddia edildi.

Çevrede bulunanların 112 Acil Servisi arayarak durumu bildirmesinin ardından olay yerine gelen ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılan Ayyıldız'ın tedavi altına alındığı bildirildi.

Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Acıgöl'de trafik kazası: 7 yaralı

Acıgöl ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi nedeniyle refüje çarparak devrilen hafif ticari araçtaki 7 kişi yaralandı.

Acıgöl'den Nevşehir istikametine gitmekte olan Adem Çetinkaya yönetimindeki kullandığı 35 V 2454 plakalı hafif ticari araç çarpmanın etkisiyle takla attı.

Olay yerine gelen ambulanslarla Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılan araç sürücüsü Adem Çetinkaya ile araçta bulunan Mustafa Birgül, Aysun Şahin, Yeliz Aydoğan, Behiye Çetinkaya, Fatma Aydoğan ve Berra Can Birgül tedavi altına alındı.

Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Belediyenin düzenlediği enstrüman kurslarından 5 kişi faydalandı

Nevşehir Belediyesi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde 10 yıldan beri aralıksız düzenlenen müzik enstrümanları kullanımına yönelik eğitimden bugüne kadar 5 bini aşkın kişinin yararlandığı belirtildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, 2006 yılında başlatılan ve dörder aylık dönemler halinde 8 yaş üstü kişilere ücretsiz verilen bağlama, gitar, ney, keman ve kanun kurslarından bugüne kadar 5 binden fazla kişinin eğitim aldığı belirtildi.

Her yıl yaklaşık 500 kişinin eğitim aldığı kursların gelecek yıllarda da devam etmesi için gerekli çalışmaların yapıldığı kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Çetinkaya Derinkuyu Nevşehir Acıgöl Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title