Haberler

Nevşehir'den Kısa Kısa

Nevşehir'in Avanos ilçesinde Avanos Halk Eğitim Merkezinin yıl sonu sergisinin açılışı yapıldı.

Nevşehir'in Avanos ilçesinde Avanos Halk Eğitim Merkezinin yıl sonu sergisinin açılışı yapıldı.

Avanos Halk Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan yıl sonu sergisinin açılışını Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan yaptı.

Kaymakam Eldivan burada yaptığı konuşmada, "Halk eğitim merkezinde kurslara katılan bayanlar tarafından hazırlanan sergi açmaktan dolayı son derece mutluyum. Sergiye sunulan ve kursiyerlerin ortaya çıkardığı işler hayranlık verici. Emeği geçen idarecilerimize ve hünerlerini sergileyen kursiyerlerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Eldivan, Avanos Halk Eğitim Merkezinde okuma yazma kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere belgelerini verdi.

Daha sonra katılımcılar 5 ayrı gurupta, 60 kursiyerin, 500 el işinden oluşan sergiyi gezdi. Sergide ahşap boyama, dikiş-nakış, takı tasarım, seramik ve rapido boyama ürünleri yer aldı.

Vali Ceylan'ın veda ziyaretleri

Valiler Kararnamesi ile Tekirdağ iline atanan Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Gülşehir Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığına veda ziyareti gerçekleştirdi.

Vali Ceylan'ı Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin ve daire müdürleri karşıladı. Kaymakamlık makamına geçen Ceylan burada Kaymakam Ertekin Jandarma Komutanı Onur Ömer Beşiktaş ve İlçe Emniyet Müdürü vekili Mehmet Orbuk ile bir süre görüşerek vedalaştı.

Daha sonra Gülşehir Belediyesine geçen Vali Ceylan'ı Belediye Başkanı Vahdi Arısoy ve meclis üyeleri kapıda karşıladı.

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy tarafından teşekkür plaketi ve yöresel çamur üzerine işlenmiş Mantarkaya plaketi hediye edilen Vali Ceylan daha sonra ilçeden ayrıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Ceylan Gülşehir Nevşehir Avanos Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title