Haberler

Nevşehir'deki Memurlar da Bordro Yaktı

Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilciliği üyesi bir grup memur, hükümetin memur ve emekliye verdiği zammı protesto ederken maaş bordrolarını yaktı.

Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilciliği üyesi bir grup memur, hükümetin memur ve emekliye verdiği zammı protesto ederken maaş bordrolarını yaktı.

Atatürk Anıtı önünde toplanan memurlar adına açıklama yapan Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilcisi Turgay Çetin, memur ve emekliyi enflasyonda ezdiren, ek zam istemlerini görmezden gelen iktidarı protesto ettiklerini açıkladı. Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Mustafa Uğur, Türk Büro Sen İl Temsilcisi Ömer Koç, Türk İmar Sen İl Temsilcisi Recep Kılıç, Türk Yerel Hizmet Sen İl Temsilcisi Metin Taşçı, Türk Emekli Sen İl Temsilcisi Yavuz Soysaldı ve üyeler katıldı. Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilcisi Turgay Çetin, 2013 yılı Ağustos ayında imzalanan toplu sözleşmenin, memur ve emekliler adına adeta bir Sevr Anlaşması olduğunu memurlarnın masa başlarında gasp edilerek, sorunlarının yok sayıldığını savundu.

Çetin, "İş bilmeyen, sözde sendikaların, iktidarla el birliği yapıp, memurlara verdiği zararı, bizzat yaşayarak görüyoruz. Bir yıl sonrasını dahi göremeyen ve memurların kazanılmış haklarını bile savunmaktan aciz bir konfederasyonun, 2 milyon 600 bin kamu görevlisi ile 1 milyon 900 bin dolayındaki emekliyi temsil edemediği açıktır" dedi.

Türkiye Kamu Sen Nevşehir İl Temsilciliği üyeleri açıklamanın ardından hükümetten istedikleri ek zam istemlerinin karşılanmamasına tepki göstererek ellerindeki bordroları yaktı. - Nevşehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Turgay Çetin Nevşehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title