Haberler

Nevşehir'de Yılın Hekimlerine Başarı Belgesi Verildi

Nevşehir’de yılın doktoru seçilen hekimlere teşekkür belgeleri takdim edildi.

Nevşehir'de yılın doktoru seçilen hekimlere teşekkür belgeleri takdim edildi.

Sağlık Bakanlığı tarafından tıbbi ve mesleki alanlarda yapmış oldukları başarılı çalışmalar nedeni ile İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği'ne bağlı olarak hizmet veren doktorlardan üçü yılın doktoru olarak seçilirken, 10 hekimde gayretli çalışmalarından dolayı başarı belgesi almaya hak kazandı.

Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda Nevşehir'de yılın hekimleri seçilen doktorlarla bir araya geldi. Sağlık Bakanlığı tarafından 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile hazırlanan 'Sen Oradaydın' isimli kısa filmin izlenmesi ardından, açılış konuşması yapan Dr. Rahim Ünlübay görevini fedakarlık ve üstün bir gayretle ifade eden doktorlara, her yıl 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla 'Yılın Doktoru Ödülü' ve teşekkür belgeleri verildiğini hatırlatarak, bu yıl belgeleri almaya hak kazanan doktorları kutladı.

Toplantıda 'Yılın Hekimleri' seçilen, Nevşehir Devlet Hastanesi Çocuk Psikiyatri Uzmanı Uzm. Dr. Gonca Özyurt, İl Ambulans Servis Başhekimliği'nden Dr. İbrahim Harbalioğlu ve Halk Sağlığı Müdürlüğü'nden Dr. İshak Utku Düzgün'e belgeleri İl Sağlık Müdürü Ünlübay tarafından takdim edildi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Bakanlığı Rahim Ünlübay Nevşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title