Haberler

Nevşehir'de Vergi Rekortmenler Ödüllendirildi

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Nevşehir’de gelir vergisinde dereceye giren, kurumlar vergisinde ilk 10’a giren mükelleflerin yanı sıra Ticaret ve Sanayi Odasına 40 yıl ve üzerinde üye olan kişilere düzenlenen ödül töreni ile plaketleri verildi.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Nevşehir'de gelir vergisinde dereceye giren, kurumlar vergisinde ilk 10'a giren mükelleflerin yanı sıra Ticaret ve Sanayi Odasına 40 yıl ve üzerinde üye olan kişilere düzenlenen ödül töreni ile plaketleri verildi.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası (NTSO) Başkanlığı tarafından Nevşehir'de gelir vergisi, kurumlar vergisi ve Ticaret Odasına 40 yıl ve üzerinde kaydı olan üyelere düzenlenen program ile ödülleri verildi. Programa Çevre ve Şehircilik Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rıfat Hiarcıkoğlu, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri, siyasi parti il başkanları, daire müdürleri ve çok sayıda üye katıldı. Düzenlenen ödül töreninde konuşmada bulunan NTSO Başkanı M. Arif Parmaksız, " Odamız köklü mazisi ile 90. yılını devirerek ileriye sağlam hedeflere doğru kararlı bir şekilde yürümektedir. Bu yolda bizi yalnız bırakmayan desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen bütün üyelerime teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Programda yapılan konuşmaların ardından ise Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıkoğlu Nevşehir'de gelirler vergisinde dereceye giren mükelleflere, kurumlar vergisinde dereceye giren ilk 10 kuruma ve Ticaret ve Sanayi Odasına 40 yıl ve üzerinde kaydı bulunan kişi ve kurumlara plaketlerini verdi.

Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Kalaba kasabasında un fabrikası olan aynı zamanda Kayseri'de de bir çok iş dalında faaliyet gösteren iş adamı Bülent Köroğlu'da ödülünü Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'ndan aldı. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Özhaseki Nevşehir AK Parti Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title