Haberler

Nevşehir'de Suriyelilerin Kaldığı Ev Çöktü: 10 Yaralı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Nevşehir'in Ürgüp İlçesine bağlı Ortahisar bedesinde göçük yaşanan ev Nevşehir Devlet Hastanesi'nde müşahade altına alınan yaralı Acil Tıp Uzmanı Dr. Kamber Karakurt ile röportaj Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç ile röportaj Göçük yaşanan evdeki sığınmacıların akrabası Cüneyd Abu Şeyk ile röportaj Göçük yaşanan evdeki sığınmacıların akrabası Necip Abu Şeyk ile röportaj Nevşehir'de Suriyelilerin kaldığı ev çöktü: 10 yaralı Enkaz altından AFAD ekiplerince kurtarılan 10 Suriyeli tedavi altına alındı Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde Suriyeli sığınmacıların yaşadığı evin çökmesi sonucu biri ağır 10 kişi yaralandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Nevşehir'in Ürgüp İlçesine bağlı Ortahisar bedesinde göçük yaşanan ev

Nevşehir Devlet Hastanesi'nde müşahade altına alınan yaralı

Acil Tıp Uzmanı Dr. Kamber Karakurt ile röportaj

Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç ile röportaj

Göçük yaşanan evdeki sığınmacıların akrabası Cüneyd Abu Şeyk ile röportaj

Göçük yaşanan evdeki sığınmacıların akrabası Necip Abu Şeyk ile röportaj Nevşehir'de Suriyelilerin kaldığı ev çöktü: 10 yaralı

Enkaz altından AFAD ekiplerince kurtarılan 10 Suriyeli tedavi altına alındı

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde Suriyeli sığınmacıların yaşadığı evin çökmesi sonucu biri ağır 10 kişi yaralandı.

İlçeye bağlı Ortahisar beldesinde Suriyeli sığınmacıların yaşadığı ev, henüz belirlenemeyen nedenle çöktü. Olay yerine çağrılan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, 10 Suriyeli sığınmacıyı kısa sürede enkaz altından çıkardı.

Ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Ali Abu Şeyk, ilk müdahalesinin ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Olay yerine gelerek bilgi alan Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç, gazetecilere yaptığı açıklamada, göçüğün yaşandığı andan itibaren konuyu takip ettiğini, göçük altında kalanların yaralı olarak kurtarıldığını söyledi.

Yaralı yakınlarından Cüneyd Abu Şeyk de Halep'te yaşadıkları evin varil bombaları sonucu yıkıldığını ve 1,5 yıl önce Ortahisar'a geldiklerini anlattı.

Yıkılan evin yakınında bir inşaat yapıldığını belirten Şeyk, iş makineleri geçtiği sırada evde zaman zaman sarsıntılar yaşandığını ileri sürdü.

Kaynak: AA / Güncel

Ortahisar Nevşehir Ürgüp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title