Haberler

Nevşehir'de Sabah Namazı Sonrası Vatandaşlara 'Asker Tayını' Dağıtıldı

Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Nevşehir Belediyesi tarafından hazırlatılan üzüm hoşafı ve poğaçalar, Kurşunlu Camiinde sabah namazına müteakip vatandaşlara dağıtıldı.

Çanakkale Zaferi'nin 100. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Nevşehir Belediyesi tarafından hazırlatılan üzüm hoşafı ve poğaçalar, Kurşunlu Camiinde sabah namazına müteakip vatandaşlara dağıtıldı.

Şanlı Türk tarihinin en önemli zaferleri arasında yer alan Çanakkale Zaferi'nin 100. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Nevşehir Belediyesi ile Nevşehir İl Müftülüğü işbirliğinde Kurşunlu Camiinde çok sayıda cami cemaatinin de katıldığı proğram ilgiyle takip edildi.

Kurşunlu Camii'nde kılınan sabah namazının ardından şehitler için tekbirler, tehliller ve salat ü selamlarla Hatim duasının yapılmasının ardından, Çanakkale'de şanlı mücadele içindeki Mehmetçiklerimizin o dönemlerde yaşadıklarının bugünlerde de olsa hissedilmesi amacıyla asker tayini olarak Nevşehir Belediyesi tarafından hazırlatılan üzüm hoşafı vatandaşlara dağıtıldı. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Zaferi Kurşunlu Nevşehir Yerel Haberler

title