Haberler

Nevşehir'de Osmanlıca Pankart Açıldı, Davutoğlu Mest Oldu

Güncelleme:

Partisinin il kongresi için Nevşehir'e giden Başbakan Ahmet Davutoğlu için "Seni seviyoruz güzel insan Ahmet Davutoğlu" pankartı açıldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Damat İbrahim Paşa Spor Salonu'nda AK Parti Nevşehir İl Kongresi'nde konuştu. Kongre salonunda Osmanlıca pankart asılması dikkat çekti.

"SENİ SEVİYORUZ GÜZEL İNSAN"

"Seni seviyoruz güzel insan Ahmet Davutoğlu" Osmanlıca olarak yazıldı. Osmanlıca tartışmalarının yaşandığı bir dönemde bu pankart dikkat çekti.

DAVUTOĞLU MEST OLDU

Konuşmasında kendisi için açılan pankarta değinen Davutoğlu "Bakın gençlerimiz bizi Osmanlıca pankartla karşıladılar. Mutlu olduk. İşte AK Gençlik budur" diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları ;

"Gezi olaylarında ve yapılan kumpaslarda alnımızın akıyla çıktık. Ana muhalefet liderleri Ankara'nın dışına çıkamıyorlar. Tarihle problemleri var çünkü kendi kimlikleri ile problemleri var. Bakın gençlerimiz bizi Osmanlıca pankartla karşıladılar. Mutlu olduk.

"BİZ DE SİZE DARBECİ DEMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Yüreğiniz yetiyorsa çıkın 27 Mayıs darbedir deyin cuntadır deyin. Diyemezler çünkü 27 Mayıs sabahı CHP'liler neredeyse bayram etmişlerdir. Siz 27 Mayıs Demokrasiye vurulmuş bir hançerdir demediğiniz müddetçe biz de size darbeci demeye devam edeceğiz.

28 Şubat postmodern darbede CHP'den tek bir ses duydunuz mu? İkna odalarında CHP Milletvekili Nur Serter de vardır. 28 Şubat zulmünü yapanları partinizde barındırdığınız müddetçe biz de size darbeci demeye devam edeceğiz.

"KILIÇDAROĞLU, BU MİLLET SİZİ İKTİDAR YAPMAYACAKTIR"

27 Nisan e-muhtırasında Cumhurbaşkanımız Erdoğan dik durduğunda CHP Genel Başkan Yardımcısı, Genelkurmay'ın tespitleri bizim tespitlerden farksızdır açıklamasını yapmıştı. Hiç umutlanmayın Kılıçdaroğlu! Kimi yanınıza alırsan alın bu millet sizi iktidar yapmayacaktır.

CHP'li milletvekilleri Gezi'ye, 17-25 Aralık olaylarına açık destek verdi. İhtilali kurtuluş yolu olarak düşünen bir milletvekilinin darbeci olmadığının imkanı var mıdır? Ayrıca biz Sayın Mursi'ye seçilmiş cumhurbaşkanı olduğu için destek verdik.

Kendi partisindeki Süheyl Batum için soru soran muhabire ben de senin kadar biliyorum.

KILIÇDAROĞLU'NA BELGE İLE YANIT

Kemal Kılıçdaroğlu'nun sınavsız hiç bir atama yapmadığını söylemesine belge ile sınavsız atama yapılacak duyuru ve sonuç belgesini okudu. 3209 kişi sınavsız olarak SGK'ya alınıyor.

Bizi iktidarımızı özellikle bu konuda itham edemez. Kılıçdaroğlu'nun SGK genel müdürlüğü döneminde CHP il başkanlarına davet usulü ile ihale yapıldığını ve yıllarca bitmediğinin belgeleri var elimizde.

Kılıçdaroğlu Meclis'te diyor ki bana 4 sene verin yeter diyor biliyor tabi AK Parti hazineyi ve devletin bütün kasaları doldurdu, 4 senenin sonunda kasaları boşaltıp devleti borç batağına sokup şapkasını alıp gidecek.

Hızlı tren uygulama projesi 2015'te tamamlanacak. Antalya, Konya, Nevşehir, Kayseri birbiri ile hızlı trenle bağlanacak. Antalya'ya gelen her turist Nevşehir'e gelip bu güzellikleri görebilecek."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Ahmet Davutoğlu Nevşehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (86)

....mobilWeb@haberler.com:

Osmanlicayi istemiyen ap acik dinsizdir Bunu istemiyen zaten dinimizi yasamiyodur. Cikin türkiyede ne isiniz var sizin. Türkiye bir müslüman ülkesidir

8
38
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

OSMANLICA DİYE BİR DİL YOKTUR UYDURMA BİR DİL SIRF OSMANLICA BAHANESİYLE HALKA ARAPÇAYI DAYATMAK. OKULLARDA OSMANLICA ADI ALTINDA ARAPÇA ÖĞRETİLECEK. KARIN AĞRISI ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA BAŞKA BİŞEY DEĞİL.

30
16
yanıtYanıtla
bastığın topraklr osmanlı toprağı:

hadi ordan yazıklar olsun diyorsun dindenmi çıktı millet özüne dönuyor

yanıt1
yanıt11
sonosmanlı:

Ne yani, yazısı Türk diye , Yer tanrıya , gök tanrıya mı tapalım?

yanıt0
yanıt5
Karakoyun:

Hala yalakalik yapiyorlar yahu.

26
12
yanıtYanıtla
AKP-HayraniMobil-IOS:

Bir Nevsehirli olarak gurur duydum....

6
31
yanıtYanıtla
OSMANLICA DEİL TÜRKCE:

YAHU ARKADAS BUNUN NERESİ OSMANLICA BU BİLDİGİN ARAPCA YAHU ARAPCAA :)OSMANLICA DİYE BİR DİL VE ALFABE YOKTUR OSMANLILAR TÜRKTÜ VE TÜRKCE KONUSURLARDI BUNU O KALIN KAFANIZA KOYUN ARTIK. . . TÜRK'' TÜRKCE''YE TÜRKİYE'' YE KARSI OLAN BİR İKTİDAR VE KİTLEYLE KARSI KARSIYAYIZ. .

27
7
yanıtYanıtla
kimene:

Hey çek senet mafyası tefeci Nevşehirliler yalakalığa devam mı??

19
10
yanıtYanıtla
ÇELİK TÜRKKmobilWeb@haberler.com:

Yagci yalakalar...

19
8
yanıtYanıtla
bunlar ne yaptığını bilmiyor:

afişe bakınca orasını iran sandım

22
4
yanıtYanıtla
Tüm 86 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title