Haberler

Nevşehir'de Çaldı, Adana'da Yakalandı

Güncelleme:

Nevşehir Esentepe Mahallesinde bulunan bir villaya girerek ziynet eşyaları ile iki ruhsatlı tabancayı çaldıkları iddia edilen iki kişi Adana'da yakalandı.

Nevşehir Esentepe Mahallesinde bulunan bir villaya girerek çelik kasa içerisinde saklanan ziynet eşyaları ile iki ruhsatlı tabancayı çaldıkları iddia edilen iki kişi Adana'da yakalandı.

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonrasında yakalanarak Adana'dan Nevşehir'e getirilen şahıslardan biri tutuklanırken, diğeri ise serbest bırakıldı.

Nevşehir'de 29 Eylül 2014 tarihinde Esentepe Mahallesi Barbaros Sokakta bulunan Ö.B.?ye ait dört katlı bir villaya girerek evin kasasında bulunan bir kilogram altın ve iki ruhsatlı tabancayı çalan Adana nüfusuna kayıtlı M.A (35) ve İ.A (42) sonrasında kaçarak kayıplara karıştı.

Şüphelilerin Nevşehir Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonrasında Adana'da oldukları tespit edildi. Bunun üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü ve Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekiplerini ortaklaşa yürüttüğü operasyon sonucu zanlılar Adana'da yakalandı. Sonrasında ise Nevşehir Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilerek ifadeleri alındı. Ardından mahkemeye sevk edilen şahıslardan 35 yaşındaki M.A tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, 42 yaşındaki İ.A. ise serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title