Haberler

Nevşehir'de Bir Haftadır Kayıp Olan Ortaokul Öğrencisi Ailesine Kavuştu

Geçtiğimiz hafta Cuma günü evinden okula gidiyorum diyerek çıkan 16 yaşındaki ortaokul öğrencisi Ramazan Akses, Antalya’da bulundu.

Geçtiğimiz hafta Cuma günü evinden okula gidiyorum diyerek çıkan 16 yaşındaki ortaokul öğrencisi Ramazan Akses, Antalya'da bulundu.

Antalya'da oğlunun bulunduğunu öğrenen baba İlhami Akses Antalya'ya giderek oğlunu aldı. Oğlunu bulmanın sevincini yaşayan Baba İlhami Akses, İhlas Haber Ajansı'na (İHA) teşekkür ederek, "Evladımıza kavuştuk. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Çok zor bir şey. Evladın acısı ne anlatılır ne de mutluluğu anlatılır. Bu ayrı bir şey. Çok şükür oğlumuza kavuştuk. Evladı kaybolan ailelerin biran önce çocuklarına kavuşmasını Allah'tan niyaz ediyorum. Biz şuan çok mutluyuz. Size ve ekibinize teşekkür ederim. Ayrıca İhlas Haber Ajansına çok teşekkür ediyorum. Bizi çok mutlu ettiler. Bizimle ilgilendiler bizleri ihya ettiler" dedi.

Anne Meryem Akses de çok mutlu olduğunu ve bütün kayıp çocukların bulunmasını istediğini söyledi. Anne Akses, "Bütün çocukları Allah'ım anne ve babasına kavuştursun. Ben çok mutluyum, çok rahatım. Çocuğumu ilk gördüğüm zaman sarıldım, kokusunu içime çektim. Bol bol öptüm" diye konuştu.

Ailesi tarafından bir haftadır aranan ortaokul öğrencisi Ramazan Akses ise, "Buradan Niğde'ye geçtik. Niğde'den otobüse binerek Antalya'nın Manavgat ilçesine gittik. Manavgat'ı gezdikten sonra arkadaşlarımla birlikte Antalya'ya gittik. Antalya'da bir süre gezdikten sonra diğer arkadaşlarım ile ayrıldık. Antalya'ya gezmek amacıyla gittim ama keşke gitmeseydim. Ben böyle olacağını bilsem dışarıya adımımı atmazdım" diye konuştu.

16 yaşındaki Ramazan Akses, aç kaldıklarında polis karakoluna gittiklerini ve burada polislerin kendilerine yardım ettiklerini belirterek, "Polise ben gittim. Aç kaldığım ve karnımız ağrımaya başladı bende arkadaşım ile konuşarak anlaştık ve polis karakoluna gittik. Burada polis ağabeylerimiz bizimle ilgilenerek gerekli işlemi yaptılar. Bütün çocuklar beni örnek alsınlar evden dışarıya çıkmasınlar. Evden gitmesinler. Anne ve babalarını üzmesinler. Kaçmasınlar ben çok pişmanım" şeklinde konuştu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İhlas Haber Ajansı Manavgat Antalya Niğde Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title