Haberler

Nevşehir Belediyesi Ekipleri Kar Mücadelesinde

Nevşehir’de bu sabah erken saatlerde başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle Nevşehir Belediyesi ekipleri kar ile mücadele çalışmalarına başladı.

Nevşehir'de bu sabah erken saatlerde başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle Nevşehir Belediyesi ekipleri kar ile mücadele çalışmalarına başladı.

Nevşehir'de yoğun sisin etkisinin hemen ardından bu sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı ile birlikte Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü'nde oluşturulan ekipler kar ile mücadele çalışması başlattılar.

Kent merkezinin ana arterleri Aksaray Caddesi, Atatürk Bulvarı, Belediye Caddesi,Lale Caddesi ve Yeni Kayseri Caddesi gibi merkezlerde,Nevşehir Belediyesi ekipleri, greyder, kepçeler yardımıyla yollarda kar ve tuzlama çalışması yaparken, diğer ekipler de kaldırımları kar temizliği yaptılar. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevşehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title