Haberler

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver;

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, eğitimli kadınların sayısının artmasının büyüyen ve gelişen Nevşehir için en temel değerlerden biri olduğuna inandığını belirterek, eğitim alanındaki çalışmaları içtenlikle desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, eğitimli kadınların sayısının artmasının büyüyen ve gelişen Nevşehir için en temel değerlerden biri olduğuna inandığını belirterek, eğitim alanındaki çalışmaları içtenlikle desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

Belediye Başkanı Hasan Ünver yaptığı açıklamada, toplumun en temel yapı taşı konumundaki ailenin en temel gücü ve eli öpülesi olarak yerini bulan kadınların eğitim alanındaki etkinliklerinin daha da geliştirilmesi gerektiği inancını taşıdıklarını belirtti. 2005 yılından beri Nevşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM)' in 18 ve üzeri yaş grubundakilere yönelik kurs çalışmalarına, erkeklere oranla genç kız ve kadınların sayıca daha da yoğun bir katılım sağladıklarını dile getiren Belediye Başkanı Hasan Ünver şöyle konuştu;

" Nevşehir Belediyesi olarak 18 ve üzeri yaş grubundaki vatandaşlarımızın mesleki bilgi ve becerilerinin geliştirilmesinin yanı sıra istihdamlarının sağlanması ve aile bütçelerine katkı sağlamalarını amaçlayan KAPEM 'deki bugüne kadar açtığımız 40 ın üzerindeki değişik branşta ki kurs çalışmalarına genç kız ve kadınlarımızın daha fazla ilgi gösterdiklerini gözlemliyoruz. Son yıllarda marka şehir olma yolunda emin adımların atıldığı ülkemizin en önemli kültür turizm merkezi Nevşehir'de, genç kız ve kadınlarımızın örgün eğitimden en üst düzeyde yararlanmaları için Nevşehir Belediyesi olarak ciddi katkılar sağlıyoruz. Bu yöndeki desteklerimizi önümüzdeki süreçte daha da artırmanın gayreti içerisinde olacağız. Eğitimli genç kız ve kadınlarımızın sayısının ciddi anlamda artış göstermesi büyüyen ve gelişen şehrimiz için en temel değerlerden biri olarak ele alıyoruz." - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Ünver Kapadokya Nevşehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title