Haberler

Nevruz, Yeni Sezonda İzdivaç Programı Sunacak

Güncelleme:

İzdivaç programında eş ararken kendisi için gelen adayları tek tek geri çeviren gelin adayı Nevruz, yeni sezonda herkesi şaşırtacak bir proje ile dönüyor.

ATV ekranlarında yayınlanan izdivaç programında adını duyuran gelin adayı Nevruz, sürpriz bir kararla özel gerekçeleri olduğunu belirterek programdan ayrılmıştı.

DEDİKODULAR DOĞRU ÇIKTI

Bu ayrılığın ardından hakkında çeşitli iddialar ortaya atılan Nevruz'un spikerlik kursuna başladığı öne sürülmüştü. Nevruz'la ilgili dedikodular doğru çıktı.

YENİ SEZONDA BOY GÖSTERECEK

Özel bir kursa gittiği öğrenilen asabi gelin adayının, yeni sezonda ismini sır gibi sakladığı bir televizyon kanalında izdivaç programı sunacağı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Magazin Haberler

500

Yorumlar (13)

CETIN:

tvde maymun cok maymunluk yapan daha cok

32
0
yanıtYanıtla
erkan:

. . bu sahtekar hiç evlenmedim dedi ortaya 2 evliliği çıktı . . . gündem oldu şimdide meşhur oldu ulan ne biçim bir Ülkedir anlayamadım gitti. . .

27
0
yanıtYanıtla
ZEHRA:

BUNUN ÖLMESİ GEREKMEZ MİYDİ TARKAN EVLENDİ YA :)

22
2
yanıtYanıtla
KenansekmenMobil-IOS:

Pislik be

18
5
yanıtYanıtla
yorgun:

eğer bu kadınıda spiker yaparlarsa yuh olsun milletin başka derdi kalmadı sanki memleket yangın yerine dönmüş koyun can derdinde kasap et yazıklar olsun ona iş teklif eden yapımcılara

18
0
yanıtYanıtla
KERİM:

türk televizyonlarının düştüğü hale bakın yaa, resmen bu nesille alay ediyorlar. . .

14
2
yanıtYanıtla
ramazan:

flash tv de dir.

14
1
yanıtYanıtla
ASDAS:

İĞRENİYORUM ŞU KADINDAN. . İKİDE BİR KARŞIMIZA ÇIKARMAYIN ŞU NEVROZU

10
2
yanıtYanıtla
xxx:

öğğğğğğkkkk kusacam bu kim be aptal aptal insanlar televizyonda boy gösteriyor okumuş kesim iş bulamıyor!!! ben bu sistemin. . . . . . . . . . RTÜK napıyor acaba şu tüm izdivaç programları kaldırılsın!!!

8
3
yanıtYanıtla
vatandaş:

bu ülkede salak olmak yeterli bunu anladım bu haberde

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title