Haberler

Nevruz'un İzdivaç Programından Gönderilme Nedeni Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Kendisine hediye edilen Tarkan albümünü öpüp başına koyan gelin adayı Nevruz'un gelen şikayetler üzerine kanal yönetimi tarafından yayına çıkartılmaması kararlaştırıldı.

ATV ekranlarında yayınlanan izdivaç programında skandallarıyla gündemden düşmeyen gelin adayı Nevruz, sürpriz bir şekilde artık programda olmayacağı açıklandı.

TALİPLERİN GELMEMESİNİ İSTEDİ

Program sunucusu Esra Erol, konunun özel bir durumdan kaynaklandığını bunu izleyici ile paylaşmayacağını taliplerin Nevruz Hanım için gelmemesini rica etti.

NEVRUZ'UN BAŞINI YİYEN OLAY

Bundan sonra ATV ekranlarında boy gösteremeyecek Nevruz'un programdan gönderilmesinin arkasındaki sır perdesi aralandı. Geçtiğimiz günlerde canlı yayında kendisine hediye edilen Tarkan albümünü görünce ağlamaya başlayan, bununla da yetinmeyip kendisini stüdyonun ortasında yere bırakarak albümü öpüp başına koyan Nevruz'un bu görüntüleri büyük tepki çekmişti. Konuyla ilgili RTÜK'ü şikayet yağmuruna tutan izleyiciler, programın yayından kaldırılmasını istedi.

KANAL YÖNETİMİ ACİL TOPLANDI

Bu durum ATV yönetimini de rahatsız etti. Esra Erol'u da çağırarak acil bir toplantı gerçekleştiren kanal yönetimi, radikal bir karar alarak Nevruz'u bundan sonra yayına çıkarmama kararı aldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Esra Erol Tarkan Magazin Haberler

500

Yorumlar (95)

RTE:

ATV DEN NEFRET EDİYORUM

140
18
yanıtYanıtla
DEVRİM ADAM:

darısı esra erolun basına, lanet rtük duysun

55
0
yanıtYanıtla
FİGEN:

Zavallı kadın şu yazılan yorumları oku da bir ders çıkar, sen ve senin gibiler yüzünden kadınlığımdan utanıyorum. Kafana taktığın dinimizi simgeleyen baş örtünden utan. Ekranların yüz karası, sadece şuç seninin değil senin bu programa çıkaranda ve bunu yayınlayanda gündem kirliliğinden başka bir şey değilsiniz programı izlemiyorum ama ana haber bülteni bile meşgul ettiniz yazdığım gibi suç sende değil seni konu yapanlarda

50
2
yanıtYanıtla
Yarım PorsiyonMobil-IOS:

Türbanın arkasına gizlenmiş bir zihniyetsiz

50
0
yanıtYanıtla
KAVKAZ:

ERKEKLERİN KADINDA ARADIĞI YEGANE ŞEY. . . NAMUSUNU KORUMASI VE ASİL DURUŞTUR. . . KOCA ARIYORUM DİYE KENDİSİNİ BU DERECE AŞAĞILAYANI AZDIR.

47
1
yanıtYanıtla
Caylak:

Bu kadin benim komsum olsa eyvah yandim ben, mecburu oradan tasinmam lazim, igrenc bir kadin, Yüce Rabbim af buyur.

45
1
yanıtYanıtla
suat:

ülke batmış umurunda mı türkiyem, eğleniver bunlarla, umursama dünyayı. . .

41
2
yanıtYanıtla
kutup1071:

YEMİN EDERİM 53 YAŞINDAYIM ALIRSAM NAMERDİM / TİHO

39
2
yanıtYanıtla
ggg:

böyle saçmalıklar reyting yapıyorsa kültür seviyemizi bir düşünün

37
0
yanıtYanıtla
AHLAKSIZ KADIN:

ADİ DANGALAK MAHLUK BU KADAR APTAL KADIN OLAMAZ

33
3
yanıtYanıtla
Tüm 95 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title