Haberler

    Neustadter'in Çok İlginç Bir Yaşam Öyküsü Var

    F.BAHÇE'nin yeni transfer Roman Neustadter'in yaşamı da, adeta adı gibi...Anlatsa, roman olur!

    F.BAHÇE'nin yeni transfer Roman Neustadter'in yaşamı da, adeta adı gibi...

    Anlatsa, roman olur! Roman'ın ataları, Rus İmparatorluğu'nda yaşayan Alman kökenli kişilerden oluşuyordu. 2. Dünya Savaşı sonrası Sovyetler Birliği, Alman kökenlileri sürdü. Neustadter'in ataları da, Orta Asya'ya yerleştirildi.

    Roman'ın profesyonel futbolcu olan babası Peter, Kırgızistan'da Kara-Balta'da doğdu. Kazak milli olan baba, Dnipro forması giyerken Alman eşinden Roman dünyaya geldi.

    BABASI MAİNZ'DA OYNADI

    ROMAN, annesi ve annesinin ailesi tarafından Kırgızistan'da büyütüldü. O esnada babası futbolculuğa devam ediyordu. Baba Peter, 1994-2004 arası Mainz forması giydi. Daha sonra 2005-2010 arası Mainz II takımını çalıştırdı.

    Roman da kariyerine Mainz'da başladı. Daha sonra Mönchengladbach ve Schalke'ye gitti. Ailesinin kökenleri nedeniyle Almanya, Ukrayna ve Kazakistan milli takımlarını seçebilen Roman, Almanya ile 5 maça çıktı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 30 Mayıs 2016'da Rus vatandaşlığını verince Roman, Rus Milli Takımı'na geçti.

    TAM BİR İSTİKRAR ABİDESİ

    ROMAN'ın öne çıkan özellikleri şöyle...

    1- Schalke 04 forması ile 4 yıl mücadele edip bu sürede sadece 15 maçta oynayamamış. Cezalar dışında neredeyse hiç sakatlık yaşamıyor.

    2- Son kulübü Schalke'de 122 maça çıkıp 7 gol attı. Gerçek mevkisi ön libero olsa da Schalke'de stoper olarak görev yaptı. Topa çok hakim.

    3- F.Bahçe'nin onu tercih etmesindeki en önemli nedenlerden biri de saha dışındaki olumlu referanslar. Roman, sakin ve uyumlu bir isim.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Kırgızistan Almanya Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title