Haberler

Network Sisteminde Önemli Bir Adım

E-tabanlı platform üzerinden alışveriş yapılabilmesini sağlayan network sistemiyle ilgili, Qnet Promosyon tarafından bir uygulama geliştirildi.

E-tabanlı platform üzerinden alışveriş yapılabilmesini sağlayan network sistemiyle ilgili, Qnet Promosyon tarafından bir uygulama geliştirildi. Şirket, uygulamasıyla Türkiye'deki mevzuat boşluğundan dolayı tüketicilerin mağdur olmasının önüne geçmesi hedefliyor.

ABD'de ortaya çıkan ve Türkiye'de de büyük ilgi gören, e-tabanlı platform üzerinden satış yapılabilmesini sağlayan network sisteminde, Dr. Şeref Menteşe'nin genel koordinatörlüğünü yaptığı Hongkong menşeli Qnet Promosyon yeni bir adım attı.

Qnet Promosyon, "İnsanların mağdur olmaması için ABD veya Japonya'da yaşamaları gerekmiyor" felsefesinden yola çıkarak faturanın doğrudan nihai tüketiciye kesilmesi şartını getirdi. Böylece aradaki temsilci vasıtasıyla da bir ürün temin edildiğinde muhatabın doğrudan

nihai tüketicinin olması sağlanıyor.

Sistemde ayrıca tüketici hangi kanalla ürünü alırsa alsın, aldığı üründen yana bir memnuniyetsizlik söz konusu olduğunda Türk Ticaret Kanunu'nun ilgili mevzuatına göre Tüketici Hakem Heyeti'ne müracaat etmesi ve mahkemeye gitmeden bir haftada parasını alabilmesini öngörüyor. QNet Network, sistemdeki açık nedeniyle oluşan ciddi vergi kaçakçılığının da önüne geçmiş oluyor. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title