Haberler

    Netcad Yol Projelendirme Sertifika Eğitim Programı

    Eğitimin Tanımı; 'TCK ve AASHTO Standartlarında Yol Projelendirme Sertifikalı Eğitim Programı', yol projelerinin tüm aşamaları ile iki ve üç boyutlu olarak uluslararası standartlarda üretilme süreçlerini kapsar. Hedef Grup; Bu eğitim programı, inşaat, harita, orman, mühendislik bilimleri, hacim projesi yapan kamu birimleri, belediyeler, üniversiteler, akademisyenler, öğrenciler ve eğitmenlere yönelik olarak hazırlanmıştır.

    Eğitimin Tanımı; 'TCK ve AASHTO Standartlarında Yol Projelendirme Sertifikalı Eğitim Programı', yol projelerinin tüm aşamaları ile iki ve üç boyutlu olarak uluslararası standartlarda üretilme süreçlerini kapsar. Hedef Grup; Bu eğitim programı, inşaat, harita, orman, mühendislik bilimleri, hacim projesi yapan kamu birimleri, belediyeler, üniversiteler, akademisyenler, öğrenciler ve eğitmenlere yönelik olarak hazırlanmıştır. Hedefler; Kullanıcı bu eğitimi tamamladığında, Yol projesine alt...

    Kaynak: etkinlik.com.tr / Kültür Sanat

    Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title