Haberler

Netanyahu: Güvenliğini Sağlayana Kadar Hamas'ı Vurmaya Devam Edeceğiz

Güncelleme:

Binyamin Netanyahu, basın toplantısında, "İsrail halkının güvenliğini sağlayana kadar Hamas'ı vurmaya devam edeceğiz" dedi.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun ile basın toplantısı düzenledi. Netanyahu konuşmasında ateşkes yapacaklarına dair herhangi bir açıklamada bulunmazken Gazze'ye düzenlenen saldırılar konusunda Hamas'ı suçladı.

"HALK HAMAS REJİMİNİN KURBANIDIR"

Netanyahu, "Gazze'de yaşayan halk acımasız Hamas rejiminin kurbanıdır" dedi. Hamas saldırılarına karşı kararlı şekilde karşılık vereceklerini ifade eden Netanyahu, "Tehditleri sona erdirmek için kararlı bir şekilde hareket edeceğiz" dedi.

"CAMİ VE HASTANELERİN ALTINA TÜNEL İNŞA EDİYOR"

Hamas'ı cami ve hastanelerin altına tünel inşa etmekle suçlayan Netanyahu, "Hamas hastanelerin, camilerin ve okulların altına terörist tünelleri inşa ediyor" dedi. Hamas'ın yaptıkları ateşkes önerisini reddettiğini belirten Netanyahu uluslararası toplumun Gazze'de ölen insanlara karşı Hamas'ı suçlu bulması gerektiğini ifade etti.

BAN İSRAİL'E ARKA ÇIKTI

BM Genel Sekreteri Ban Ki-mun ise açıklamasında İsrail'in kendisini savunduğunu belirterek İsrail'in saldırılarına destek verdiğini belirtti. Ban, Gazze'den yapılan roket atışlarını kınadığını belirterek Hamas'ın hastane ve okul gibi sivil kurumları roket saldırılarında kullanmasını kınadı. Ban açıklamasında ayrıca roket atışlarının da bir an önce durdurulması gerektiğini ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

İsrail Gazze Hamas Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (12)

BAHOZ:

FİLİSTİNDEN SONRA İRAN VE TÜRKİYEYİDE HALLEDECEĞİZ.BU NEDENLE NETENYAHUYA DESTEK VERMELİYİZ BÜTÜN HDP Lİ YOLDAŞLAR BİRLİĞİMİZE DESTEK ÇIKIN BÜYÜK İSRAİL ERMENİSTAN KÜRDİSTAN İŞBİRLİĞİNİ GÜÇLENDİRMELİYİZ

7
29
yanıtYanıtla
Ozana_ozcann@hotmail.com:

Olm sen rüyadasın, geberince göreceksin gerçekleri o zaman bakalım kim kurtaracak zebanilerin elinden seni

yanıt0
yanıt0
sondakika:

kılıçtar uyuma israile sayıp çık

8
4
yanıtYanıtla
vatansever80:

hadi müslüman ülkeler birleşmiş milletlerden ayrılma restini masaya koyun bakalım neler oluyor böyle teslimiyet içinde olurlarsa daha çok bedel ödeyecektir islam alemi

11
1
yanıtYanıtla
7-7isi-polymer@gmx.de:

RAHMETLi ERBAKAN DEMiSTi, DÜNYADA DENGELERiN ESiT OLMASI iCiN iSLAM BiRLiGI MUTLAKA KURULMASI GEREK !!!

yanıt0
yanıt0
MÜSLÜMANLAR:

ARTIK MÜSLÜMANLIK UYANDI ACİZ İSRAİL İKİ YIL İÇİNDE BİTİRECEYİZ İSRAİLLİ KÖPEKLERİNİ

9
2
yanıtYanıtla
MAZLUM:

ALLAHIM MAZLUMLARIN SAHİBİ SENSİN LÜTFEN YARDIM ET, ONLARIN ZIRLARI, DEMİRDEN ATLARI,ÇELİKEN KARTALLARI VAR, BİZİM ET VE KEMİKTEN BAŞKA GÜÇÜMÜZ YOK, SEN GÜÇLÜLER GÜÇLÜSÜSÜN SANA SIGINIYORUZ LÜFEN YARDIM ET.

7
1
yanıtYanıtla
MÜSLÜMANLAR:

HAYVAN LANETLİ İSRAİLLER SONUNUZ GELECEK TERORİST LER İSRAİLLER ÇOK ACİZSİNİZ ANCAK GÜCÜNÜZ SİLAHSIZ KADINLAR VE ÇOCUKLARAMI YETİYOR

5
1
yanıtYanıtla
ipek:

ALLAH cc sizi görüyor

6
0
yanıtYanıtla
caner yiğit:

arap ülkeler dese filistin halkının güvenliği sağlanana kadar israili vuracaz ama nerdeeee

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title