Haberler

Netanyahu'dan Türkiye'ye Mesaj

Güncelleme:

İsrail Başbakanı Netanyahu, Türk halkına, "Türkiye ile ilişkilerimizin eskisi gibi iyi olmasını istiyoruz." mesajı gönderdi.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, "Türkiye ile İsrail arasındaki ilişkilerin eskiden olduğu gibi iyi olmasını arzu ettiğini" söyledi.

Netanyahu, Eliat'ta yabancı gazetecilere, İsrail'in Kızıldeniz'de geçen hafta el koyduğu gemiden çıkan silahları gösterdiği basın toplantısı sonrasında, AA aracılığıyla Türkiye'ye mesaj gönderdi.

"İLİŞKİLERİN ESKİSİ GİBİ İYİ OLMASINI DİLİYORUZ"

Netanyahu deniz üssünden ayrılışında AA muhabirinin sorusu üzerine, Türkiye ile ilişkilerine yönelik, "Türk halkına mesajım, Türkiye ile eskiden olduğu gibi ilişkilerimizin iyi olmasını istiyoruz" dedi.

AA muhabirinin, "Yakın zamanda bir uzlaşı olacak mı ?" şeklindeki sorusuna ise Netenyahu, "Umuyorum, olacak" cevabını verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Benjamin Netanyahu Türkiye İsrail Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (19)

ahmetantakya-meydan@hotmail.com:

bizde isteriz öyle olmasını ama açıklıkla önce pensilvanyadaki adamınızı yanınıza alın orda siyaset yapsın sonra kemali azad edin sizede bizede zarardan başka bir şey verdiği yok atalarınızı himayesisine alan osmanlının yorunlarıyla dost olun demiyoruz ama dost görünüp sinsi düşmanlık yapmayın yoksa biz burda kimlerle geçinmiyoruz ki?tek şart biraz adam olun yada geldiyinizde türkün adamlığından alın

39
0
yanıtYanıtla
uğuruurertadelete@hotmai.lcom:

yahudi köpeklerle anlaşanın .............

22
2
yanıtYanıtla
AYHANnesih-16@hotmail.com:

israil ve ingilizler en büyük islam düşmanıdır bize faydası olmaz zararı olur şimdiye kadar olduğu gibi

20
3
yanıtYanıtla
TARİH DOÇENTİjetboyo@hotmail.com:

Sen önce ellerinle öldürdüğün filistlerin hesabını ver! Eli kanlı adam.

17
1
yanıtYanıtla
İSMAİLmrvglbndm@hotmail.com:

Ankara MHP'nin kalesi olacak!! Mevlüt Karakaya seninleyiz

5
13
yanıtYanıtla
SINIKÇIjetboyo@hotmail.com:

GÜZEL KARDEŞİM KONU İSRAİLLE İLGİLİ.:))))

yanıt0
yanıt0
HATAYLIeskidost1982@hotmail.com:

YAHUDİ DEN DOST OLMAZ....SİZİ ÇÖPLÜĞE GÖMDÜK MÜSLÜMAN DÜŞMANLARI

15
2
yanıtYanıtla
kadiryilmazinsaatyapi@hotmail.com:

şerefsiz baktı baş gelemedi maşalarıda (chp mhp bdp cemaat hurriyet cumhuriyet taraf gibi) deviremedi hükümeti yine türkiyeden nasıl paraları çekeriz hesabıyla bükemediği eli öpecek yemezler lan bu sefer sen

15
1
yanıtYanıtla
m alimali.girgin_68@hotmail.com:

bu beyanın arkasında filistinli insanları katletme siyaseti yatıyor mazlum muş izlenimi verecek ler aklı sıra

13
1
yanıtYanıtla
adamgmc1234@mynet.com:

Bizim israil halkı ile sorunumuz yok...israilli yöneticiler, filistin halkına da yaşama özgürlüğü tanısın...hepsi bu..israil yasalara uygun davransın..haklı çıkmak için her yolu mübah saymasın...ders istiyorsan bak türkiye de CHP politikaları da sizin gibi, o yüzden halk sevmez...sizde proje var bunlarda o da yok.

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title