Haberler

Net Holding'den Kap Açıklaması

Net Holding, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın (ÖİB) yürüttüğü "Şans Oyunlarının Lisans Verilmesi Suretiyle Özelleştirilmesi" ihalesinde sürece ilişkin açıklama yaptı.

Net Holding'in, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklamasında, dün gerçekleştirilen "Şans Oyunlarının Lisans Verilmesi Suretiyle Özelleştirilmesi" ihalesini, Net Şans - Hitay Ortak Girişim Grubu'nun 2 milyar 755 milyon tutarındaki teklifle kazandığı hatırlatıldı.

Ortak Girişim Grubunda Net Şans Oyunları Yatırım AŞ'nin payının yüzde 90, Hitay Yatırım Holding AŞ'nin payının ise yüzde 10 olduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Lisans bedeli Türk Lirası ve ABD Doları olarak ödenebilecektir. Tercihimiz ABD Doları olmuştur. Lisans Sözleşmesi'nin bedeli imza tarihinde KDV dahil peşin olarak ödenebileceği gibi; bedelin yüzde 40'ı ile KDV'nin defaten, bakiye tutar ise hesaplanacak faizle birlikte birer yıllık vadelerde üç eşit taksitte olmak üzere ödenebilecektir. Ödeme şekline ilişkin açıklama daha sonra yapılacaktır. İhale Komisyonu'nun vermiş olduğu nihai karar, Rekabet Kurulu'nun onayını müteakip Özelleştirme Yüksek Kurulu'na sunulacaktır.

Şirketimiz ile Milli Piyango İdaresi ve Özelleştirme İdaresi Başkanlığı arasında parafe edilecek Lisans Sözleşmesi Danıştay'a gönderilecektir. Lisans Sözleşmesi'nde, Danıştay'ın onayı ya da yapacağı değişiklikler sonucunda oluşacak nihai metin imzaya açılacaktır. Ödeme tercihine göre ödeme yapılması ve diğer yükümlülüklerin yerine getirilmesinden sonra Lisans Sözleşmesi imzalanarak yürürlüğe girecektir." - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Net Holding Danıştay Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title