Haberler

Nestea Pro Beach Tour'un Samsun Etabında Şampiyonlar Belli Oldu

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından, Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Nestea Pro Beach Tour’un altıncı ve son ayağı olan Samsun etabının şampiyonları belli oldu.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından, Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen Nestea Pro Beach Tour'un altıncı ve son ayağı olan Samsun etabının şampiyonları belli oldu.

14-16 Ağustos tarihleri arasında Atakum ilçesi Palmiye Plajı yanındaki kumsalda gerçekleşen turnuvada erkeklerde şampiyonluk Hakan Göğtepe ve Güray Arabacı ikilisini finalde 2-1 yenen Emir Akdoğan ve Soner Erdoğmuş ikilisinin oluşturduğu İstanbul Göztepe Hi Level takımı oldu. Baran Taşkıran ve Hamza Erkan ikilisi ise üçüncülüğe ulaştı.

Bayanlarda Rojda Bektaş ve Yaren Sencel ikilisinin oluşturduğu takımı finalde 2-0 mağlup eden Sezin Çelik ve Burcu Atasoy ikilisinden oluşan takım şampiyonluğa ulaşırken, üçüncülük ise Tuğçe Darıcalı ve Buse Demirci ikilisinin oldu.

Bugün oynanan karşılaşmaların ardından dereceye giren takımlara ödüllerini ise Nestea Marka Müdürü Bahar Turunç, TVF Plaj Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci, Nestle Waters Karadeniz Bölge Müdürü Ahmet Saral, Ulusoy Un CEO'su Günhan Ulusoy, TVF Samsun İl Temsilcisi Suat Koçer, TVF Plaj Voleybolu Hakem Menajeri Hayrettin Durak, FIVB 1. Kademe Eğitmeni Athanasios Papageorgiou verdi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Voleybol Federasyonu Erdoğmuş Atakum Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title