Haberler

Nesrin Cavadzade'den Tacize Karşı Muzlu Paylaşım

Güncelleme:

Erkek takipçilerinden gelen taciz mahiyetindeki fotoğraflarlarla bir fotoğraf sergisi açmayı düşünen Nesrin Cavadzade, yaptığı sosyal medya paylaşımıyla büyük dikkat çekti.

Bazı erkek takipçilerinden gelen taciz mahiyetindeki fotoğraflarlarla bir fotoğraf sergisi açmayı düşünen Nesrin Cavadzade : "Ben sergiyi her türlü yapacağım ama bunun için biraz daha zamana ihtiyacım var. Sergiye kadar ise yukarıdaki muz sembolümüz olsun. Bu çarpık zihniyetten "bir ısırık" almaya geldiğimizi bilsinler." dedi.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Oyuncu Nesrin Cavadzade bazı erkek takipçilerinden gelen rahatsız edici hatta taciz mahiyetindeki fotoğrafları sakladığını ve bunlarla ilgili bir fotoğraf sergisi açmayı düşündüğünü söylemişti. Genç oyuncu o zamandan bu yana bir yandan destek mesajları alırken, bir yandan da dozu artan tacizlerle uğraşmaya çalışıyor. Kısa sürede çok farklı düşüncelerden yüzlerce ileti alan Cavadzade, sonunda bu gelişmelerden rahatsız olmuş olacak ki yeni bir açıklama yapma gereği duydu. Sosyal medya hesabından uzunca bir metin paylaşan Nesrin Cavadzade, bu metinde sergiyi mutlaka açacağını söylerken Türkiye'de kadının yaşadığı zorluklara da şu sözlerle değiniyor:

''BU ÇARPIK ZİHNİYETTEN BİR ISIRIK ALMAYA GELDİĞİMİZİ BİLSİNLER''

"Aynı şey değil. Bir kadının güzelliğini ya da seksapelini saklamak zorunda hissetmemesiyle, ona uzuv eşliğinde yollanan ve yedi ceddine kadar uzanan küfür mesajları aynı şey değil. Birincisi bir tavır ikincisi ise saldırı. "Ya bana da bir iki tane geldi ama neden Nesrin'e sergi açacak kadar çok?" zihniyeti ile "Ama mini etek giymişti!", "Ama dekoltesi vardı!", "Onun da o saatte orada ne işi varmış?", "O da orasını burasını açmayacaktı arkadaş!" zihniyeti aynı b..kun farklı renklisi ve en korkuncu da işbirlikçi olması. Bu zihniyet Özgecan'ları, Münevver'leri ve sayısız daha nicelerini söküp aldı bağrımızdan. Günlerdir yüzlerce mesaj aldım. Beni en çok ama en çok çocuk yaştaki takipçilerimin "Nesrin abla" ile başlayan "sakın vazgeçme" ile biten mesajları kahretti. Bu çocuklar yaşadıkları yüzünden kendilerini suçlu hissediyorlar. Öyle ya, mutlaka yanlış bir şeyler yapmış olmalılar. Etekleri biraz fazla mı açıldı, gülerken seslerini biraz fazla mı yükselttiler, bir erkekle göz göze mi geldiler? Mutlaka bunu HAK EDECEK, bir yanlışları olmuş olmalı. Dünyanın bir çok ülkesini ve sayısız şehrini gezip görmüş biri olarak bu sorunun renk, ırk, dil, din, sosyal statü, eğitim düzeyi ayırt etmeksizin ne kadar global çapta bir hacim kapladığını biliyorum. Gelecekteki kocamız, sevgilimiz, abimiz, babamız şu anda hiç tanımadığı bir kadına uzuv resmi yollayıp altına da tehdit savuruyor. Onunla yakında tanışacağız. Onunla tanışmadan önce ise- yani yolladığı uzvu dışında- ona bir şeyler anlatmanın, bir farkındalık yaratmanın yolunu bulmalıyız. Buradan bir açık çağrıda bulunmak istiyorum. Ben sergiyi her türlü yapacağım ama bunun için biraz daha zamana ihtiyacım var. Sergiye kadar ise yukarıdaki muz sembolümüz olsun. Bu çarpık zihniyetten "bir ısırık" almaya geldiğimizi bilsinler. Sizi seviyorum ve destekleriniz için teşekkür ediyorum. Mesajlarınızı okuyorum ve sergiye katkıda bulunmak isteyen, sahte olmadıklarına emin olduğum hesapları da projeme dahil ediyorum. Güçlü kalın."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nesrin Cavadzade Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

Derdest:

Sen açıp tüm Türkiye ye gösterirken sanat oluyor, onlar açıp sana gösterirken sanat olarak görmüyorsun haksızlık olmuyormu

39
10
yanıtYanıtla
!!!:

vakti geçmiş kavun gibisin

16
8
yanıtYanıtla
KSK:

KARDEŞİM SENDE ORANI BURANI AÇMA OZAMAN HAYRET BİŞEY YAA HERYERIN MEYDANDA SOYUNUYOSUN TACIZ EDILINCEDE NEDEN EDIYOLAR ABAZA BUNLAR DIYOSUN KUSURA BAKMADA SENDE ABAZASIN OZAMANKI SOYUNUYOSUN ÖZGÜRLÜK DEMEK SOYUNMAK DEMEK DEGILDIR EGER OYLEYSE OZAMAN HEPBERABER SOYUNALIM BUTUN DUNYA CIPLAK GEZSIN NEYIN KAFASINI YASIYOSUN BILMIYORUM AMA BENCE AYNAYA BAK BIRAZ KENDINDE ARA HATA

13
9
yanıtYanıtla
EŞDEĞER:

TEESSÜF ETTİK KENDİSİNE. İNSAN ''HEDİYEYE'' EŞDEĞERİ İLE KARŞILIK VERİR. ERKEKLER SANA BİR ORGAN RESMİ GÖNDERİYORSA SEN DE ONUN EŞDEĞERİ İLE KARŞILIK VERMELİSİN.

9
11
yanıtYanıtla
Hadsiz!:

peki sana bı sopa hediye etseler eşdeğerın ne olurdu cook merak ettim . .

yanıt7
yanıt5
KORAY:

tüh sana Allah(cc) güzellik vermiş sen onursuzluk yapıyor bozuk şahsiyet yansıtıyorsun toplumun ahlakını bozmayı kendine hak görüyorsun öylemi?

8
8
yanıtYanıtla
Türk Kızı:

bu ne yaman çelişki. . .

7
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Rabbim kimseyi yolundan ayırma son.

4
2
yanıtYanıtla
YAMAN:

ateşi üstünde kadın.

2
1
yanıtYanıtla
Herkes layığını yaşar:

Sen naptın ki millet sana onları layık görmüş. Sen kimsin, para kazanacam lüks yaşayacam diye erkeklere şuh poz veren birisin. Eeee sonuç? Düşün nasıl artık bir kadınsın, nasıl bir değerin var toplum önünde. Neden başkası değilde acaba sen?

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title