Haberler

Nesquik® Çokokare Lansmanına Katıldı

Ünlü isimlerin yoğun ilgi gösterdikleri etkinlikte ünlü anneler çocuklarıyla birlikte keyifli anlar yaşadı.

Ayşe Kucuroğlu, Selin Toktay Özdereci, Revna Demirören, Pınar Talay Ayaydın, Begüm Tacir, Berna Sağlam Naipoğlu, Zühal Pirinçcioğlu gibi cemiyet dünyasının ünlü anneleri, çocuklarıyla birlikte, Nestlé® Nesquik® Kahvaltılık Gevrekler ailesine yeni katılan Nesquik® Çokokare'nin tanıtımında bir araya geldi. Çocukların dengeli beslenmesine yardımcı çok sevdikleri Nesquik® ailesine yeni katılan Nesquik® Çokokare için 18 Mayıs Cumartesi günü Partykids'de düzenlenen etkinliğe cemiyet dünyasından isimler yoğun ilgi gösterdi.

Çocuklar, Nesquik®'in maskotu Quicky'nin müzik ve danslarıyla eğlenirken nefis Nesquik® Çokokare ile kahvaltı ettiler ve daha sonra Partykids'in eğlenceli ortamında keyifli bir gün geçirdiler. Ünlü anneler ise, Nestlé® Kahvaltılık Gevrekler Ülke Müdürü Ayça Erkol ve Diyetisyen Ece Nevra Durukan ile tam tahıllın beslenmedeki önemi ve Nesquik®'in geliştirilmiş formülü hakkında sohbet edip, çocukların dengeli beslenmesi konusundaki sorularına yanıt aldılar.

Nesquik® Çokokare: Lezzet Çılgınlığı

Nefis çikolata tadıyla dolu kareler ve çıtır Nesquik® toplarının karışımıyla hazırlanan Nesquik® Çokokare, karşı konulmaz tadıyla kısa sürede çocukların çok sevdikleri kahvaltı seçeneklerinden biri olacak.

Nefis Nesquik® Çokokare ile kahvaltı eden çocuklar, hem günün en önemli öğünü olan kahvaltıyı severek yapıyor hem de besleyici formülü ile ihtiyaç duydukları demir, kalsiyum ve lif almış oluyorlar.

Nestlé® Nesquik® Çokokare, bu karelere bayılacaksınız!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ayşe Kucuroğlu Selin Toktay Nesquik Nestle Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title