Haberler

Neslişah Alkoçlar'ın Bebeğinin Cinsiyeti Belli Oldu

Güncelleme:

Engin Altan Düzyatan'la geçtiğimiz yılın ağustos ayında evlenen ve 4 aylık hamile olan Neslişah Alkoçlar, erkek bebek bekliyor.

"ŞEHZADE GELİYOR"

Bebeğin cinsiyetinin öğrenilmesinin ardından ailede "Şehzade geliyor" esprileri yapıldı. Özellikle Hülya Koçyiğit'in, torununun çocuğunu kucağına alacağı günü büyük heyecanla beklediği öğrenildi.

"MİLLİYETÇİ KIZIM"

Neslişah Alkoçlar'ın, "Amerika'da doğum yap" diyen yakınlarına "Hayır, ben milliyetçi bir kızım. Çocuğumu da ülkemde doğurmak istiyorum" yanıtını verdiği ortaya çıktı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Engin Altan Düzyatan Neslişah Alkoçlar Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

31 Mart seçim günü düğün yasak mı, kına, nişan yasak mı? 31 Mart seçim günü AVM'ler kafeler, açık mı? 30 Mart Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Mart İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Mart Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Mart 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Mart Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor 72. bölüm fragmanı izle! Survivor yeni bölüm fragman linki! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 29-30 Mart benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! Seçim propaganda yasakları ne zaman başlıyor? Quaresma Beşiktaş'a gelecek mi? 29-30 Mart hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 28 Mart 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (16)

Ahmet erdemMobil-IOS:

Günlerdir gözüme uyku girmiyodu yaaa

21
3
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

çok şükür öğrendik ne mutlu habere bak yahu

18
3
yanıtYanıtla
tracers:

helal sana hasta karşıyakalı, engin altan düzyatan ! allah sağlıkla sihatle nasip etsin çocuğunu. . .

12
2
yanıtYanıtla
türk çayı:

aferin ne o öyle görgüsüzler gibi amerikada doğuruyorlar kardeşim ülkemizde eli öpülecek doktorlarımız var sırf desinler için iş yapmayın . KİM BİR KAVİME BENZEMEYE ÇALIŞIRSA O DA O KAVİMDENDİR. .

13
0
yanıtYanıtla
Suskun55:

Bu gece rahat uyurum artık

13
0
yanıtYanıtla
BUSE:

HAYIRLI OLSUN. . . .

12
1
yanıtYanıtla
Turk:

Osman Gazi geliyor.

11
0
yanıtYanıtla
PELİN:

İFTARA NE KADAR KALDI ACIKTIM ŞİMDİDEN KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN

10
0
yanıtYanıtla
05:

Memleketin en önemli haberi

6
1
yanıtYanıtla
KARA:

CHP li genel başkan yardımcısı Sezgin TANRIKULU Atatürk ırkçı millietçiliğini yıkacağız diye bağırıyor bu redizans solcuları da Atatürkün askerleriyiz diye anırıyor. . ne yaman çeliş ki. . .

2
5
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title