Haberler

    Neşet Ertaşın Ağabeyi Necati Ertaş Vefat Etti

    Kırşehir'de keman ustası olarak çalışırken 1960'lı yıllarda Almanya'ya giden Necati Ertaş, kardeşi Neşet Ertaş'ı da Almanya'ya götürmüştü.

    Kırşehir'de keman ustası olarak çalışırken 1960'lı yıllarda Almanya'ya giden Necati Ertaş, kardeşi Neşet Ertaş'ı da Almanya'ya götürmüştü. Yurtdışından emekli olan ve kesin dönüş yaparak İzmir'e yerleşen Necati Ertaş, yaşlılığa bağlı rahatsızlıklar nedeniyle sağlık sorunları yaşıyordu.

    BABASIYLA KARDEŞİNİN YANINA DEFNEDİLECEK

    Sabah saatlerinde hayata gözlerini yuman Ertaş'ın cenazesi, memleketi Kırşehir'e getirilecek ve yarın Ali Çam Camisi'nde kılınacak öğle cenaze namazının ardından babası ünlü saz ve bozlak ustası Muharrem Ertaş ile kardeşi Neşet Ertaş'ın da kabirlerinin bulunduğu Bağbaşı Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

    Ünlü saz ve bozlak ustası Muharrem Ertaş, 3 Aralık 1984'te, oğlu halk ozanı, saz ve bozlak ustası Neşet Ertaş da 2012 yılında vefat etmişti.

    Kaynak: Hürriyet / Dünya

    Neşet Ertaş Kırşehir Almanya İzmir Dünya Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title