Haberler

Neşet Çağlayan'dan Engelli Aileleri ile İftar

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi’de yaşayan engelliler, engelli aileleri, ilçede faaliyet gösteren rehabilitasyon merkezinde eğitim gören engelli çocuklar ve okul yöneticileri ile protokole yönelik bir iftar yemeği düzenledi.

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi'de yaşayan engelliler, engelli aileleri, ilçede faaliyet gösteren rehabilitasyon merkezinde eğitim gören engelli çocuklar ve okul yöneticileri ile protokole yönelik bir iftar yemeği düzenledi.

Nadır Tesisleri'nde düzenlenen iftar yemeğine Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz, Garnizon Komutanı Jand.Yzb. Ogün Demir, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Askerlik Şubesi Başkanı Per.Ütğm.Gökhan Su, Belediye başkan yardımcıları eşleri ile birlikte katıldı. Başkan Çağlayan, eşi Zöhre Çağlayan ile birlikte iftar öncesinde tüm davetlileri kapıda karşılarken, iftar yemeği öncesinde başkan Çağlayan ile engelli aileleri ve çocuklar arasındaki renkli görüntüler dikkat çekti.

"BİRLİK BERABERLİĞİMİZ DEVAM EDECEK"

İftar yemeğinde söz alan Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Orhangazi Belediyesi olarak engelliler ve engelli ailelerinin her sorununun yanında yer aldıklarını belirterek, "Bunun yanı sıra bizim için daha önemli olan konulardan birisi de ilçenin idarecileri ve karar vericileri arasındaki uyum ve birlik beraberlik görüntüsüdür. Bu durum ilçemiz için son derece önemli" dedi.

CUMHURİYET SAVCISINA SÜRPRİZ

Orhangazi Sakatlar Derneği Başkanı Emrullah Akçay, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'a engelliler ve onların her türlü sorunu ile yakından ilgilenmesi sebebiyle teşekkür etti. Emrullah Akçay, iftar yemeği sonunda bir süre önce yayınlanan Savcılar kararnamesi ile Adıyaman'a atanan Cumhuriyet Savcısı Fatih Karabacak ve eşi için fahri üyelik belgesi verdi. Savcı Fatih Karabacak yaptığı kısa konuşmada ise tüm protokol ve engelli ailelerine teşekkür etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Karabacak Neşet Çağlayan Yalçın Yılmaz Ogün Demir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title