Haberler

Neşet Çağlayan 10 Ocak Gazeteciler Gününü Kutladı

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde Orhangazi’de yayın yapan gazetelerin çalışanları ile yemekte bir araya geldi.

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde Orhangazi'de yayın yapan gazetelerin çalışanları ile yemekte bir araya geldi.

Gazetecilerin, medyaya verdiği desteklerden dolayı Çağlayan'a bir plaket sunduğu yemekte konuşan başkan Çağlayan, "Orhangazi'nin tüm dinamiklerini önemsediklerini belirterek, basın bizim her zaman itici gücümüz olacak. El birliği ile ve kol kola girerek Orhangazi'nin daha ileri gitmesi için çalışacağız" dedi.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Orhangazi'de yayın yapan tüm gazetelerin çalışanları ile Sezgin Izgara'da düzenlenen yemekte bir araya geldi. Yerel medya çalışanları ile tek tek ilgilenen ve birlikte yemek yiyen Çağlayan Belediye Başkan yardımcısı Necmettin Şahin ile birlikte, gazetecilerin Çalışan Gazeteciler gününü de kutladı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Neşet Çağlayan Orhangazi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title