Haberler

Neşeli Şarkılar Zamanı

Deniz Seki ile Özcan Deniz geçtiğimiz cuma akşamı Günay Restaurant'da sahneye çıktı.

Deniz Seki ile Özcan Deniz geçtiğimiz cuma akşamı Günay Restaurant'da sahneye çıktı. Seki ve Deniz'i izleyenler arasında şarkıcı Bengü, Esra Eron, Gizem Özdilli ve Ceylan gibi tanınmış isimler de vardı. Program öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Deniz Seki samimi açıklamalarda bulundu.

BU KEZ İDDİALIYIM

Son zamanlardaki tek eğlencesinin arkadaşlarıyla sohbet etmek ya da şarkı yazmak olduğunu söyleyen Deniz Seki, "Zamanında çok gezdik. Artık yeter!" dedi. Aldığı kiloların konuşulmasından dolayı çok şikayetçi olduğunu anlatan Seki, "Fazla kilolarımı verince hep birlikte rahatlayacağız. Diyetisyene gidiyorum ve spor yapıyorum. Bu kez kilo vereceğim; çok iddialıyım!" diye konuştu. Bu aralar Hülya Avşar için şarkı yaptığını da söyleyen Seki, "Her şarkımla gurur duyuyorum ama eskiden iç karartıcı şarkılar yapardım. Artık neşeli ve maneviyatı yüksek şarkılar yapmaya başladım" dedi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Özcan Deniz Deniz Seki Esra Eron Bengü Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title