Haberler

"Neşeli Hayat" 27 Kasımda Gösterimde

'Organize İşler', 'Vizontele' ve 'Vizontele Tuuba' Adlı Filmleriyle İzlenme Rekorları Kıran Yılmaz Erdoğan'ın Son Filmi 'Neşeli Hayat', 27 Kasımda Vizyona Girecek.

''Organize İşler'', ''Vizontele'' ve ''Vizontele Tuuba'' adlı filmleriyle izlenme rekorları kıran Yılmaz Erdoğan'ın son filmi ''Neşeli Hayat'', 27 Kasımda vizyona girecek.

Senaryosunu yazan ve yöneten Yılmaz Erdoğan'ın, ''Kalfalık dönemine geçtiğimi düşünüyorum'' diye tanımladığı ''Neşeli Hayat'' adlı filmi, Türkiye ve Avrupa ülkelerinde seyirciyle buluşacak.

Yılmaz Erdoğan'ın, ''Noel Baba Rıza Şenyurt'' karakterini canlandırdığı filmde, BKM Mutfak Oyuncuları, Yılmaz Erdoğan'ın ''Godik'' diye isimlendirdiği promosyon malzemeleri olarak kamera karşısına geçti. Filmde, oyuncuların kimisi dev bir patates kızartması, kimisi hamburger, kimisi ise dev bir cep telefonu oldu.

Müziklerini Yıldıray Gürgen ve Deniz Erdoğan'ın yaptığı filmde, Yılmaz Erdoğan, Ersin Korkut, Büşra Pekin, Erdal Tosun, Rıza Akın, Sinan Bengier, Cezmi Baskın, Ayberk Atilla, Fatma Murat, Caner Alkaya, Tonguç Oksal, Celal Tak, Nusret Karakuş, Deniz Erdoğan ve Metin Keçeci rol aldı.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title