Haberler

Neşeli Ayaklar Sınıfından Rengarenk Yıl Sonu

Kütahya’nın Pazarlar İlçesinde TEMA eğitimi alan Anaokulu öğrencilerinin yılsonu programı renkli görüntülere sahne oldu.

Kütahya'nın Pazarlar İlçesinde TEMA eğitimi alan Anaokulu öğrencilerinin yılsonu programı renkli görüntülere sahne oldu.

Pazarlar Anaokulu Neşeli Ayaklar Sınıfı Minik TEMA eğitim programını yaptıkları rengarenk resimle sonlandırdı.

Pazarlar Anaokulunda uygulanan Minik Tema Eğitim Uygulamasını tamamlayan Neşeli Ayaklar Sınıfı öğrencileri eğitim sonunda boyama şenliği düzenledi. Minicik elleriyle rengarenk bir doğa resmi oluşturan Minik TEMA gönüllüleri geleceğe umutla bakabilecek bir nesil olarak yetiştiklerini kanıtlar gibiydi.

Boyama şenliğinin ardından Minik TEMA'lara rozetleri TEMA ilçe sorumlusu Ali İhsan Poslu tarafından takdim edildi. Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Sorumlusu Ali İhsan Poslu, "öğrencilerimiz bir yıl boyunca güzel ve eğlenceli bir doğa eğitimi aldılar. Bu günde onlara rozetlerini bir boyama etkinliği ile dağıttık. İnşallah doğaya karşı duyarlı bireyler olarak yetişirler" dedi.

Okul Müdürü Hüseyin Coşar'a ve Programı uygulayan Anasınıf öğretmeni Ümmü Türkmen Yılmaz'a teşekkür eden İlçe sorumlusu Ali İhsan Poslu. Programı uygulayan Öğretmene Teşekkür belgesi taktim etti.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title