Haberler

"Neş'e Erdok Resim Sergisi"

Güncelleme:

Figüratif Türk resminin ustalarından Neş'e Erdok'un yeni kişisel resim sergisi 14 Nisan 2016, Perşembe günü Evin Sanat Galerisi'nde açılıyor.

Sergide çocuk portreleri, göç, ressam ve modeli temalı resimlerin yanı sıra, Gölköy serisinden resimler de yer alıyor. Çevresinde gözlemlediği kentli insanı ve gündelik hayatın akışında olanları, belli bir konudan hareketle yola çıkarak, katıksız bir gözlem gücüyle resmeden Neş'e Erdok yeni sergisinde, son dönemde herkesi etkileyen global sorunlara da dikkat çekiyor. Erdok resimlerinde, tekil ve merkezde kullandığı, gözlemlendiğini farketmeyen figürün psikolojik boyutunu ve iç dünyasını da ön plana çıkararak biçime taşıyor.

Sanatçının geçtiğimiz yıl gerçekleşen ve 1953 yılında kağıt üzerine yaptığı ilk resimlerden başlayarak bugüne kadar ürettiği desenlerden oluşan, "1953 – 2014 Desenler" Sergisi'nin ardından, Evin Sanat Galerisi'nde gerçekleştireceği yedinci resim sergisi, sanat yaşamındaki otuz üçüncü kişisel sergisi olacak.

"Neş'e Erdok Resim Sergisi", 14 Nisan – 14 Mayıs 2016 tarihleri arasında, Pazar hariç her gün 11:00 – 19:00 saatleri arasında Evin Sanat Galerisi'nde görülebilir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gölköy Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title