Haberler

Nepal'deki Deprem Sonrası Karı Koca 2 Türk Turizmci Kayıp

Güncelleme:

Nepal'de meydana gelen 7,8 şiddetindeki depremde başkent Katmandu'da bulundukları belirtilen karı koca iki Türk turizmciden haber alınamıyor.

Nepal'de meydana gelen aletsel büyüklüğü 7,8 şiddetindeki depremde başkent Katmandu'da bulundukları belirtilen karı koca iki Türk turizmcinin kayıp olduğu bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, turizmci Başaran Bora Baştan ile karısı Tülay Karslı Baştan bir süre önce turistik gezi için Nepal'in başkenti Katmandu'ya gitti. Baştan çiftinden dün Nepal'de meydana gelen 7.8 şiddetindeki deprem sonra haber alınamıyor.

16 TÜRK BULUNDU AMA BAŞTAN ÇİFTİNDEN HABER YOK

Tur Operatörleri Sözcüsü ve Andiamo Tur'un sahibi Cem Polatoğlu, Baştan çiftinin durumunu konsolosluğa sorduğunu ancak haberlerinin olmadığını belirterek, "Deprem sonrası yaptığımız araştırmalar sonunda 16 Türk'ü bulduk. Benim otobüslerimle Swada bölgesindeki tek katlı otellere aldık, bunlardan üç tanesi benim yolcu. Acentasız gittiklerini tahmin ettiğimiz Baştan çiftinden ise haber alamıyoruz. Her yerde araştırıyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Katmandu Nepal Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

realist:

kürtlerin aryan ırkdaşlarıyla foto çektirirsen böyle olur

2
7
yanıtYanıtla
ÇamlıcalımobilWeb@haberler.com:

İnsanların varandaşlarını sorması ne zamandan beri ırkcılık ezik

3
0
yanıtYanıtla
orka56:

Fakir olan her deprem ülkesinde ölenler yine fakirdir. Çünki evleride kendileri gibi fakir ve bakımsız olunca en ufak darbede yıkılırlar, iskanbil kağıdından yapılmış evler gibi. Allah bu fakir ölen insanları affetsin fakat bunlara bunu reva görenleri ve yalnızca kendi lüksünü düşünen ülke yöneticilerinide ALLAH NASIL BİLİYORSA EN KISA SÜREDE ÖYLE YAPSIN.

2
1
yanıtYanıtla
BENİM YORUMUMU CHİNA OKUDU:

HAREKETE GEÇTİ. . . BUNLARI ÖLDÜRDÜ. . . ÇİN. . . ELLERİNE SAĞLIK. . . HADİ KUTLA BU ZAFER SENİN. . . YÜREĞİNE SAĞILIK. . !

1
1
yanıtYanıtla
NlmobilWeb@haberler.com:

Cesetlerden hastalık yayılmasın diye bisürü ceset yakmışlar belki onlarıda yaktılar. Umarım yaşıyolardır.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title