Haberler

Nene Hatunların, Kara Fatmalar'ın Ruhu Halen Yaşıyor"

MHP Kayseri Kadın Kolları İl Başkanı Serap Şule Kalın, darbe FETÖ/PDY darbe girişiminde, Türk kadınlarının dünyaya örnek olacak bir direniş gösterdiğini söyledi ve “Nene hatunların, Kara Fatmalar’ın ruhu halen yaşıyor.

MHP Kayseri Kadın Kolları İl Başkanı Serap Şule Kalın, darbe FETÖ/PDY darbe girişiminde, Türk kadınlarının dünyaya örnek olacak bir direniş gösterdiğini söyledi ve "Nene hatunların, Kara Fatmalar'ın ruhu halen yaşıyor." dedi.

15 Temmuz FETÖ/PDY darbe kalkışmasının ardından Türk kadınlarının örnek bir direnç gösterdiğini belirten Serap Şule Kalın, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Kadınlarımız hain FETÖ militanı darbecilere karşı, ideoloji ve siyasi ayrım yapmadan omuz omuza bir direniş göstererek, Tarihe dün olduğu gibi bugünde altın harflerle adını yazdırmıştır. Nene Hatunların, Kara Fatmaların halen var olduğunu tüm dünyaya ispat etmişlerdir. Askeri darbe teşebbüsünde bulunanların en kısa sürede bu haince kalkışmasının cezasını bulacaklarına inanıyoruz. Milletimizin sağduyulu ve soğukkanlı hareket etmesi önem arz etmektedir. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki, Türk milleti bu badireyi atlatacaktır.Milli birlik ve beraberliğimizi bozmaya hiç kimsenin gücü de yetmeyecektir." - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title