Haberler

Nejat İşler 10 Yıl Önce Oynadığı Dizinin Parasını Şimdi Alacak

Güncelleme:

Yargıtay, ünlü oyuncunun TRT'de yayımlanan diziden 8 bölüm ücretini alamadığı gerekçesiyle açtığı davada, 64 bin liranın faiziyle ödenmesine ilişkin mahkeme kararını onadı.

Ünlü oyunca Nejat İşler, TRT ile Renkli Türkçe Film Limited Şirketi arasında 22 Temmuz 2004'te imzalanan anlaşma ile çekilen "Şeytan Ayrıntıda Gizlidir" adlı 13 bölümlük televizyon dizisi için anlaşmıştı. Ancak İşler, TRT'de 10 yıl önce yayınlanan diziden 8 bölüm ücretini alamadığı gerekçesiyle dizinin yapım şirketi ve TRT'ye dava açtı.

KARAR ONANDI

İstanbul 3. Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi, davacıya karşı herhangi bir yükümlülüğü bulunmadığından TRT'nin dizi oyunculuğundan kaynaklanan ücretten sorumlu olamayacağı gerekçesiyle TRT'ye açılan davayı reddetti.

Mahkeme, dizinin yapımcısı Renkli Türkçe Film Şirketinin ise ünlü oyuncuya 64 bin lira alacak üzerinden yasal faiz hesaplanarak ücret ödemesine karar verdi.

Kararın temyiz edilmesi üzerine dosya Yargıtay 11. Hukuk Dairesi'ne geldi. Daire, yerel mahkemenin kararını onadı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Nejat İşler Yargıtay Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (4)

beatiful gsMobil-ANDROID:

alsin da yeni rakiya yatirsin

3
8
yanıtYanıtla
ECEMCE:

Sizene ister rakıya yatırır ister sokakdaki çocuklara verir SİZENE!!

4
0
yanıtYanıtla
adam:

almistir parasini trt de kimsenin parasi kalmaz ama bu cak. . bi hirsi. . avukatla bir kanun acigi yakalamistir haram olur zaten . .

1
0
yanıtYanıtla
adam:

almistir parasini trt de kimsenin parasi kalmaz ama bu cak. . bi hirsi. . avukatla bir kanun acigi yakalamistir haram olur zaten . .

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title