Haberler

Nejat İşler, Amatör Maçta Olay Çıkardı

Güncelleme:

Arkadaşları ile birlikte alkol alarak amatör lig maçı seyreden Nejat İşler, görüntü almaya çalışan gazetecilere saldırdı. İşler'in bu hareketi seyirciden tepki aldı.

Bodrum'da yaşamını sürdüren sanatçı Nejat İşler, taraftarı olduğu Gümüşlük Belediye spor'u Muğla 1. Amatör Lig'de dün oynanan Datça Belediye spor deplasmanında da yalnız bırakmadı.
BASIN MENSUPLARINA SALDIRDI
Karşılaşmayı sahanın kenarında arkadaşlarıyla birlikte alkol alarak izleyen İşler, görüntü almaya çalışan basın mensuplarına tepki gösterdi. Basın mensuplarına küfür eden İşler'in yanında bulunan arkadaşları da gazetecilere fiziki saldırıda bulundu. Maçı yöneten hakemler ve gazetecilere el hareketleri yapan İşler ve arkadaşları, daha sonra kendilerine tepki gösteren taraftarlarda da sert bir şekilde tartıştı.
POLİS EKİPLERİ MÜDAHALA ETTİ

Nejat İşler ve arkadaşlarıyla, vatandaşlar ve gazeteciler arasında yaşanan hararetli tartışmalara polis ekipleri müdahale etti. Saha görevlilerinin de araya girmesiyle gerginlik daha fazla büyümeden önlendi. İşler'in, gazetecilerin şikayetçi olmaması üzerine saha kenarında yapılan alkol testinde 147 promil alkollü olduğu tespit edildi. Alkollü oldukları belirlenen İşler ve iki arkadaşına kabahatler kanununa göre 80'er TL'den toplam 240 TL para cezası kesildi.
SEYİRCİDEN TEPKİ ALDI
Gümüşlük Belediye spor'un Datça Belediye spor'u 4-1 mağlup ettiği amatör spor müsabakasında saha kenarında alkol alarak gençlere kötü örnek teşkil eden Nejat İşler'in bir sanatçı olarak olaylara neden olması seyircilerin tepkisine neden oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gümüşlük Belediyespor Datça Belediyespor Nejat İşler Bodrum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (7)

alkolik pez...........:

bu adam gebermeden rahat etmicek demekki

10
13
yanıtYanıtla
Hadi Canım:

sırf alkol aldığı için, size göre yanlış olsada kendince doğru bildiği şekilde yaşadığı için, birçoğunuzun söylemeye korkutuğu şeyleri söyleyebildiği, yapmaya korktuğu şeyleri yapabildiği için, sizden olmadığı için bir insana bu kadar saldıramazsınız. Beğenmediğiniz bu adamın okuttuğu öğrenciler, yardım ettiği dernekler vs vs hakkında kaçınızın bilgisi var. Emin olun birçoğunuzdan daha adam ve daha insan.

12
9
yanıtYanıtla
Can ElkaMobil-ANDROID:

ölde kurtulalim

2
17
yanıtYanıtla
Insan:

Size ne adamin hayatindan, ickisinden? Ne merakliyiz insanlara nasil yasamalari gerektigini söylemekte. Bos laflar bunlar

9
8
yanıtYanıtla
Celebi:

Adamın üstüne neden bu kadar gidiyorsunuz anlamıyorum. Görüntülerden de izledik tartışan arkadaşını ayırmaya çalışıyor ve sözlü hakarete maruz kalmasına rağmen sessiz kalmayı yeğliyor. Basın adamın üzerine gidiyor ki malzeme çıksın kendine. İnsanlar kimin ne olduğunu gayet iyi biliyor siz rahat olun. .

12
4
yanıtYanıtla
ferit ozalpMobil-ANDROID:

alin size kurtarmak icin seferber oldugunuz adammm

3
6
yanıtYanıtla
Görmeden Atıp Tutmayın:

Nejat İşler Gümüşlük Belediyesporun yöneticilerindendir ve maddi manevi her zaman takımının yanındadır. Datçada bir gelenek var maç izlenirken herkes yer içer. Kimse kimseye karışmaz. Kavga her maçta çıkar, olabilir ama bu futbolun bir özelliğidir.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title