Haberler

Nehre Düşen Köpeği Suriyeli Sığınmacı Kurtardı

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde düştüğü Fırat Nehri'ndeki sazlık alanda mahsur kalan köpek, Suriyeli bir kişi tarafından sudan çıkarıldı.

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde düştüğü Fırat Nehri'ndeki sazlık alanda mahsur kalan köpek, Suriyeli bir kişi tarafından sudan çıkarıldı Birecik ilçesinde Fırat Nehri'ne düşen köpek, vatandaşlar tarafından kurtarıldı.Alınan bilgiye göre, ilçe merkezinden geçen nehrin sazlık alanında bir köpeğin çırpındığını gören vatandaşlar, durumu belediye ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

Ekiplerin gecikmesi üzerine yoldan geçen Suriyeli bir kişi, köprüden sarkıtılan merdiven yardımıyla suya indi. Kıyıdan yaklaşık 10 metre uzaklıktaki dizine kadar suyun bulunduğu sazlık alana giden Suriyeli, mahsur kalan köpeği vatandaşların yardımıyla sudan çıkardı.Çevredekiler tarafından boynuna dolanan ipten kurtarılan köpek salıverildi.Bu arada, bazı vatandaşlar, ekiplerin durumu bildirmelerine rağmen olay yerine gelmediğin öne sürerek tepki gösterdi.

Kaynak: AA / Güncel

Fırat Nehri Şanlıurfa Birecik Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

İsimsiz..:

Yazıklar Olsun Birecik Te Devlet Yok Ölmüş. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title