Haberler

Nehir Taşkınları - Karaağaç Bölgesine Ulaşım Sağlanmaya Başladı

Edirne'deki nehir taşkınları- Nehir taşkınları nedeniyle yolu kapanan Karaağaç bölgesine ulaşım, askeri araçlarla sağlanmaya başladı- Edirne Belediye Başkanı Gürkan: "Üç günden bu yana mahsur kalan vatandaşlarımızı misafir etik. Bugün hayırlısıyla evlerine gönderiyoruz" Edirne'deki Tunca ve Meriç nehirlerinin taşması sonucu yolu kapanan Karaağaç bölgesine ulaşım sağlanmaya başladı.

Edirne'deki nehir taşkınları- Nehir taşkınları nedeniyle yolu kapanan Karaağaç bölgesine ulaşım, askeri araçlarla sağlanmaya başladı- Edirne Belediye Başkanı Gürkan: "Üç günden bu yana mahsur kalan vatandaşlarımızı misafir etik. Bugün hayırlısıyla evlerine gönderiyoruz" Edirne'deki Tunca ve Meriç nehirlerinin taşması sonucu yolu kapanan Karaağaç bölgesine ulaşım sağlanmaya başladı. Evlerinin ve yakınlarının bulunduğu Karaağaç'a taşkın dolayısıyla gidemeyen ve otellerde kalan vatandaşlar, askeri araçlarla bölgeye taşınıyor.Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yapılan çalışmalar sonucunda yolların kısmen açıldığını söyledi.Taşkın dolayısıyla zarar gören yoldaki çalışmaların devam edeceğini belirten Gürkan, şöyle konuştu: "Üç günden bu yana mahsur kalan vatandaşlarımızı misafir etik. Bugün hayırlısıyla evlerine gönderiyoruz. Yollarımızı askeri araçla ulaşımı sağlayacak kadar düzelttik. Yolları yerinde inceledim, ciddi sıkıntılar var. Allah'a şükür ki insanlarımız da bir problem yok. Bu akşam insanlarımızı evlerine gönderdik. Bu gece herkes evinde rahat rahat yatsın diye çalışmalarımız devam edecek."Evlerine askeri araçlarla götürülen vatandaşlar da yolun açılmasının kendilerini mutlu ettiğini ve evlerine kavuşmanın sevincini yaşadıklarını kaydetti. -Karaağaç bölgesine ulaşım, askeri araçlarla sağlanmaya başladı

Kaynak: AA / Güncel

Selahattin Gürkan Karaağaç Tunca Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title