Haberler

Nehir Erdoğan'ın Zor Anı

Güncelleme:

Hrant Dink'in anıldığı törenin ardından çıkan olaylarda sıkılan biber gazından oyuncu Nehir Erdoğan da etkilendi.

Hrant Dink'in ölümünün altıncı yılında gazetecinin Agos gazetesinin önünde anıldığı törenin ardından çıkan olaylarda sıkılan biber gazından oyuncu Nehir Erdoğan da etkilendi.

Gazın etkisiyle yüzü kızaran oyuncu, o halini gösteren fotoğrafını Twitter'da paylaştı.

ANMA TÖRENİNDE NELER YAŞANDI?

19 Aralık Cumartesi günü Agos Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni merhum Hrant Dink, suikast sonucu ölümünün altıncı yılında sevenleri tarafından anıldı.

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink, suikast sonucu ölümünün altıncı yılında sevenleri tarafından anıldı. Dink'i anmak için Şişli'de toplanan grup, Agos Gazetesi önüne doğru yürüdü. Yürüyüş sırasında "Hepimiz Hrant'ız, Hepimiz Ermeniyiz", "Biz bitti demeden bu dava bitmez" sloganları atıldı.

Katılımın oldukça yoğun olduğu yürüyüş esnasında Hrant Dink'in eşi Rakel Dink grubun önünde yer aldı. Agos'un önüne gelindiğinde kalabalık daha da artarken, Dink'in öldürüldüğü yerde sevenleri mumlar yaktı ve karanfiller bıraktı. Saat 15.00'da başlayan ve yaklaşık bir saat süren anma töreninin ardından, Hrant Dink'i anmak için toplanan kalabalık dağılmaya başladı. Bu sırada bir grup ile polis arasında gerginlik yaşandı. Polis ile grup arasında arbede çıkarken, polis gruba biber gazı ile müdahale etti. Biber gazından etkilenenler ise apartmanlara sığındı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Nehir Erdoğan Rakel Dink Hrant Dink Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title