Haberler

    Nedir Bu Android Tv?

    Google'ın dün gece tanıttığı Android TV tam olarak nedir; ne işe yarar? Açıklıyoruz!

    Google I/O etkinliğinde sahnede konuşan Davir Burke, firmanın televizyonlara da telefon ve tabletler gibi davranmak istediğini söyledi. Google, bunu desteklemek üzere her form faktöre özel Android SDK'yı yayınladı.

    Android TV, temel anlamda televizyonunuzun diktörtgen ekranı için özelleştirilmiş bir Android sürümü ve TV programlarına, filmlere, akış hizmetlerine, uygulamalara ve oyunlara ulaşmanıza olanak tanıyor. Netflix, Google Play, YouTube gibi uygulamalar tahmin edebileceğiniz gibi Android TV sayesinde elinizin altında oluyorlar. Birçok Smart TV yazılımında olduğu gibi, Android TV de davranışlarınıza göre size çeşitli önerilerde bulunuyor.

    Sesli arama özellikleri, Android TV'nin yetenekleri arasında. Örneğin "Brad Pitt movies" gibi bir cümle kurarak bu anathar kelimelere uygun öneriler alabiliyorsunuz. Android TV, telefon ve tabletinizden kontrol edilebildiği gibi, Anroid Wear'lı saatlerinizden de denetlenebiliyor. Android TV'nin özelliklerinden biri olan oyunlar, Google Play üzerinden yüklenebiliyor ve çoklu oyunculu oyunlar oynanabiliyor.

    Google Play'in Android TV bölümü, bu sonbaharda ortaya çıkacak. Sony, Sharp ve TPVision'ın bir sonraki TV sürümlerini Android TV destekli üretecekleri bilgisi veriliyor.

    Başarısız Google TV girişiminin ardından çok da büyük bir değişiklik sunmayan Android TV'nin neler yapabileceğini biz de merak ediyoruz.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Google Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title