Haberler

Necmettin Erbakan Üniversitesi'nde Eğitimde Kalite Çalıştayı

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi tarafından "Eğitimde Kalite Çalıştayı" düzenledi.

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi tarafından "Eğitimde Kalite Çalıştayı" düzenledi.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Erol Güngör Konferans Salonu'nda düzenlenen çalıştayın sonuç bildirgesi bölümünde konuşan Rektör Prof. Dr. Muzaffer Şeker, her yıl başında emanet aldıkları öğrencilerin kendileri için önemli olduğunu ifade etti. Prof. Dr. Şeker, "Biz her Eylül'de yeni bir sermaye ediniyoruz. Bize gönderilmiş olan veya bizi tercih etmiş olan gençleri belirgin bir dönem için alıyor, eğitiyor, öğretiyor ve mezun ederek ülkemize ve insanlığa bu arkadaşları güzel hizmetler üretmesi için yönlendirmiş oluyoruz. Bunların bazıları da aramızda kalıyor ve bizim yerimize gelecek kuşaklar olarak, akademisyen olarak çalışmaya devam ediyor. Bu dönemlerin içerisinde inişler çıkışlar yaşadığımız mutlaka oluyor. Bize teslim edilen sermayenin bazen iyi bazen kötü olduğu kendi aramızda tartışma götürüyor. Eldeki sermayeyi suçlamak, öğrencinin kalitesini tartışmak bu işin en kolay tarafı oluyor. Bizim bu kaliteye katkımız ve bu kalitenin artırılmasına yönelik neler yapmamız gerektiği, nasıl bir yöntemle eğitimde kaliteyi artırabileceğimiz, çıktılarımızı ürünlerimizi daha kaliteli hale getirebileceğimizi her dönem tartışmak bizim görevimiz. Çalıştayın üniversitemize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından moderatörlüğünü Prof. Dr. Saim Açıkgözoğlu'nun yaptığı çalıştayın sonuç bildirgesi açıklandı. Çalıştayın sonuç bildirgesi bölümünde akademisyenler "Eğitim-Öğretimde Altyapı, Eğitim-Öğretimde Mevzuat, Eğitim-Öğretimde Ölçme ve Değerlendirme ile Öğrenme ve Öğretme Sürecinde Kalite" konularındaki bildirgeleri açıkladı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Keleşoğlu Muzaffer Şeker Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title