Haberler

Necmettin Erbakan Üniversitesi: Arınç'a Konferans Talebi Olmadı

Güncelleme:

Necmettin Erbakan Üniversitesi, Arınç'ın üniversitelerdeki toplantılarının iptal olduğunu açıklamasının ardından, Arınç'a, konferans talebinde bulunmadıklarını belirtti.

Konya'da Necmettin Erbakan Üniversitesi, TBMM eski Başkanı Bülent Arınç'ın üniversitelerdeki toplantılarının iptal olduğunu açıklamasının ardından, Arınç'a, üniversite olarak konferans talebinde bulunmadıklarını belirtti.

ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMALAR SONRASI ÜNİVERSİTEDEN AÇIKLAMA

TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, twitter'dan aralarında Necmettin Erbakan Üniversitesi'nin de bulunduğu üniversitelerdeki toplantılarının 'provokatif olaylar çıkabilir' gerekçesiyle iptal edildiğini duyurup ve bu duruma tepki gösterdi. Arınç'ın, bu duyurusunun ardından Necmettin Erbakan Üniversitesi açıklama yaptı.

"KONFERANS TALEBİ OLMADI"

Açıklamada, Arınç'a, konferans talebinde bulunulmadığı belirtilerek şöyle denildi:
"Üniversitemize Sayın Arınç tarafından; ne yazılı ne şifahi olarak konferans verme talebi kesinlikle iletilmemiştir. Sayın Arınç'a Üniversitemiz tarafından, ne şifahi ne de yazılı olarak bir konferans daveti de kesinlikle yapılmamıştır. Ayrıca Üniversitemize; Akademik birimlerimizden ve Öğrenci Topluluklarımızdan sayın Bülent Arınç'ın Üniversitemizde konferans vermesi ile ilgili bir düşünce veya bilgi de, ne şifahi ne de yazılı olarak kesinlikle bildirilmemiştir. Dolayısıyla olmayan bir konferans programının da iptal edilmesi de mümkün değildir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bülent Arınç Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (34)

PARTI KURSUNLAR:

HÜSEYIN ÇELİK BÖLENT ARINÇ ABDULLATİF ŞENER ABDULLAH GÜL PARTİ KÜRSUN BU MAHSUM HALKI ŞU SAVAŞ ORTAMINDAN KURTARSIN. . .

15
9
yanıtYanıtla
DICLENIN OGLU:

FAZLA BEKLEMENIZE GEREK YOK. 29 MAYIS 2016 DA O IS TAMAM.

yanıt5
yanıt1
MUHALEFET:

ARINÇ VE DAVUTOĞLUNDAN MUHALEFET PARTİSİ BEKLİYORUZ. !!!!!!!!!!1

15
9
yanıtYanıtla
DICLENIN OGLU:

GELIYOR YOLDA.

yanıt5
yanıt2
Tamer:

Ya arkadaş yaşın geçmiş işin bitmiş köşene çekil de bey sansınlar . . Sus artık bırak yönetimler yöneticilerin elinde olsun. . . . Önünü açın şu siyasetin. . Gelen gitmek istemiyor. . . . İşi biten çekilip susacak. . . Yapacaksan zamanında yapacaksın. . Yok yapamadıysan susacaksın. . . Ortalığa fitne sokmanın anlamı nedir?

8
5
yanıtYanıtla
DICLENIN OGLU:

. . . . . SUSAN DILSIZ SEYTANDIR.

yanıt3
yanıt0
vatandaş17:

Böyle kaypak üniversite yönetimlerin olduğu bu üniversitelerde ne bilim olur, ne ilim. Arınç kendi kendine mi uydurdu bu toplantıyı.

10
2
yanıtYanıtla
Tamer:

şakınlık işte . . . Koca ünüversite mi uydur du. . . . . Bir kişiye inenıyrsun . . Üniversiteye inanmıyosunz. . . . siz nesiniz ya. . . nerden türedinz. .

yanıt0
yanıt4
vatandaş17:

Sevgili tamer, nerede yaşıyorsun galiba bu ülkede yaşamıyorsun. üniversitelerin hangisi bağımsız, hepsi reise biat etmiş yönetimlerden oluşmuş. üniversite tarafından 1 oy la seçilen rektörlerin göreve getirildiği bir ülkede yaşıyorsun.

yanıt4
yanıt0
Öner sorar:

Ne kadar da bir yerlerinizi yırtsanızda bu ülke artık milletin. 100 yıllık esaret bitiyor. emperyaller ve onların uşakları sadece havlayacaklar. sorun yok bu uşaklarıda satılık olduğu sürece gerekli görüldüğünde biz satın alırız .

7
5
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title