Haberler

Neçirvan Barzani'nin, Kyb Ziyareti

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - IKBY Başbakanı Neçirvan Barzani'nin gelişi- KYB Politbüro Sorumlusu Mela Bahtiyar'ın basın açıklaması- KDP Politbüro Sorumlusu Fazıl Mirani'in basın açıklaması Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı ve Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) Genel Başkan Yardımcısı Neçirvan Barzani, Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) politbüro üyeleri ile bir araya geldi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - IKBY Başbakanı Neçirvan Barzani'nin gelişi- KYB Politbüro Sorumlusu Mela Bahtiyar'ın basın açıklaması- KDP Politbüro Sorumlusu Fazıl Mirani'in basın açıklaması Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı ve Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) Genel Başkan Yardımcısı Neçirvan Barzani, Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) politbüro üyeleri ile bir araya geldi. KYB Politbüro Sorumlusu Mela Bahtiyar ve KDP Politbüro Sorumlusu Fazıl Mirani, toplantıdan sonra gazetecilere açıklamada bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Neçirvan Barzani Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title