Haberler

Necip Fazıl Aile Merkezi Yılsonu Sergisi Göz Kamaştırdı

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Bir yıl boyunca verilen emeklerin karşılığını birazdan göreceğiz.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Bir yıl boyunca verilen emeklerin karşılığını birazdan göreceğiz. Aile merkezlerimiz çok önemli misyon üstleniyor" dedi.

2015-2016 eğitim öğretim yılını yüzlerce kursiyerle tamamlayan Mamak Belediyesi aile merkezleri tüm yıl yapılan çalışmalarını sergiledi. Yıl sonu sergilerinden bir diğeri ise Necip Fazıl Aile Merkezi oldu. 400 kursiyerin çeşitli kurslarda yaptığı ürünlerin yer aldığı yılsonu sergisi göz kamaştırdı.

Yılsonu sergi açılışına Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak Belediyesi Meclis Başkan Vekili Erdal Ak, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sergi açılışında bir konuşma yapan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Bir yıl boyunca verilen emeklerin karşılığını birazdan göreceğiz. Aile merkezlerimiz çok önemli misyon üstleniyor. El işi ve meslek edindirmeye yönelik kursların yanı sıra aile merkezlerimizde aile akademisi, bilgisayar, diksiyon ve İngilizce kurslarda düzenliyoruz" şeklinde konuştu.

1200 PARÇA ÜRÜN GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Necip Fazıl Aile Merkezi'nde profesyonel hocalar eşliğinde eğitim gören kursiyerler bin 200 parça ürünle yılsonu sergisinde yaptıkları ürünleri sergiye çıkardı. Hepsi el emeği göz nuru olan ürünlerden bazıları satışa sunulurken bazıları da evladiyelik olarak saklanacak. Sergide takı tasarımından alüminyum rölyefe, dikiş nakıştan ahşap boyamaya, sabundan keçeye birbirinden güzel ürünler bulunuyor. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mamak Belediyesi Mesut Akgül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title